Cem Yılmaz'ın Avrupa Turnesi sona erdi. - Son Dakika
Magazin

Cem Yılmaz'ın Avrupa Turnesi sona erdi.

Cem Yılmaz\'ın Avrupa Turnesi sona erdi.

Amsterdam, Stuttgart, Düsseldorf, Berlin, Zürih, Kopenhagen ve Frankfurt şehirlerinden sonra, Cem Yilmaz son olarak Bochum ve Münih´de sahne aldı.

29.04.2019 12:02

Her şehirde binlerce kişinin katıldığı gösterilerde, Türkiye´nin en başarılı komedyenlerinden Cem Yilmaz gurbetçilerle buluştu.

23 senedir Türkiye´nin dev starlarını Avrupa´ya getiren Şahmeran Entertainment, 7 sene aradan sonra tekrar Cem Yilmaz´ı Avrupa´ya getirdi. Hem komedyen, hem de oyuncu, senarist ve yönetmen olan Cem Yılmaz, Bochum´da yaklaşık 2,5 saat sahnede kaldı.

Diamond Elite Plantinum adlı yeni şovuyla gurbetçilerin karşısına çıkan Cem Yılmaz, seyircilere almancaya hakimiyetini sergilemekte geri kalmadı. Yılmaz, alman salon görevlisiyle almanca konuşmaktan da geri kalmadı. Almanya´da ilk defa 25 sene önce sahne aldığını belirten komedyen, o zamandan bugüne kadar birçok şeyin değiştiğini kendisine has mizah anlayışıyla dile getirdi. Avrupa´lı türklerin gündeminde olan Türkiye tatilleri, uçak seyahatleri ile ilgili hikayeler de anlatan Yılmaz, seyircileri kahkahaya boğdu. Sanatçı arkadaşlarını da unutmadı Yılmaz. Tarkan, Ozan Güven, Nusret ve Acun ile ilgili birçok espiri paylaştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Cem Yılmaz'ın Avrupa Turnesi sona erdi. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement