Güldür Güldür'de Sırrı Süreyya Önder taklidi izleyicilerden tam not aldı - Son Dakika
Magazin

Güldür Güldür'de Sırrı Süreyya Önder taklidi izleyicilerden tam not aldı

Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür'de bu hafta Mahir İpek, HDP eski milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in taklidiyle izleyicilerden tam not aldı. Hem ekran başındakilerin hem de salondakilerin büyük beğenisini toplayan skeç, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

22.03.2022 17:55  Güncelleme: 18:00

Zaman zaman güncel konularla ilgili skeçleri ile gündeme gelen Güldür Güldür'de bu haftaHDP eski milletvekili ve yönetmen Sırrı Süreyya Önder'in taklidi yapıldı.

"ESKİDEN BAŞKA ŞEYLER YORUMLUYORDUM"

Mahir İpek'in başarılı bir oyunculuk örneği sergilediği skeçte "Aslan arkadaş şimdi bu aslanlarda böyle oluyor. Yapacak bir şey yok. Şimdi aslan arkadaş, ben eskiden başka şeyler yorumluyordum. Başım belaya girince biraz burç yorumlayım dedim" ifadeleri dikkat çekti.

"BIRAKIN GELSİN HELE"

Ayrıca skeç esnasında Sırrı Süreyya Önder ile özdeşleşen "Bırakın gelsin hele, gelsin" şeklindeki replik de dillendirildi. Sosyal medyada da büyük yankı uyandıran skece Önder'in ne yorum yapacağı merak konusu oldu.

Güldür Güldür\'de Sırrı Süreyya Önder taklidi izleyicilerden tam not aldı

Son Dakika Magazin Güldür Güldür'de Sırrı Süreyya Önder taklidi izleyicilerden tam not aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Alper Köksal: Evet siz entelektüeller bu adama aydın, biz geri kafalı milliyetçiler terör sevici olarak bakıyoruz. Senelerdir çok severek ve tek izlediğim güldür güldürü kınıyorum. 15 18 Yanıtla
  • Ferdi Kılıç: Gülmekten karnım ağrıdı.. gerçekten bire bir aynı olmuş 8 9 Yanıtla

Advertisement