Haftanın Magazin Bombaları - Son Dakika
Magazin

Haftanın Magazin Bombaları

Haftanın Magazin Bombaları

Günaydın gazetesinin usta kalemi Sinan Özedincik, bu hafta da magazin dünyasına damga vuran olayları sabah.

02.03.2013 06:02

Fulya UGAN/ Sabah.com.tr

WILMA'YI KULLANDI AMACINA ULAŞTI

Wilma Elles ile sevgilisi işadamı Kerem Göğüş yine manşetlerdeydi. Sinemaya giden çiftin gecesi olaylı bitti. İddiaya göre Göğüş, salonda kız arkadaşları ile film izleyen bir gençle nedeni bilinmeyen bir konu hakkında tartışmaya başladı. İkili arasındaki tartışma, salonun dışına taştı ve Göğüş'ün telefonla çağırdığı korumaları genci tekme tokat dövdü. Kerem Göğüş'ün ismini Wilma Elles sayesinde duyduk. O günden beri de olayları bitmek bilmedi. Bu tarz haberlerle anılmak, bu çifte ne katabilir?

Kerem Göğüş meşhur olmak istiyordu. Wilma'yı da bunun için kullandı. Reklam için çok uğraştı ve sonunda başarılı oldu. Şu anda tanınan birisi. Wilma'nın sevgilisi olarak biliniyor. Bundan sonra da her ilişkisiyle yine konuşulacak. Bence artık ipin ucunu kaçırdılar. Çok tanınan bir çift oldukları için her yerde kameralar peşlerinde. Her attıkları adım haber oluyor. Bu olay da artık işin suyunun çıktığını gösteriyor. Korumalarla gezmeye başlamışlar. Etrafta çok ünlü insan var ama kimse koruma çağırıp adam dövdürtmüyor. Aksine bir tartışma olduğunda mekanı hemen terk ediyor. Göğüş olayı abartmış. Belki de manşet olurum diye düşündü ve öyle de oldu. Bence artık buna dur demeleri lazım. Ama dur durak bilmiyorlar. Ne zaman dışarı çıksalar kameralar orada. Birçok yerde kendilerinin gazetecilere haber verdiklerini düşünüyorum. Bu işin sonunu iyi görmüyorum.

#Sayfa#

NAZ GELECEĞİNİ MAHVETTİ

Etiler Şamdan'da gizemli bir erkekle eğlenen Naz Elmas, çıkışta her zaman yaptığı gibi bunu inkar etti ve gazetecilere "Beni 15 yaşındaki çocukla mı yazacaksınız?" dedi. 15'lik dediği delikanlı ise o sırada Ferrari'sine biniyordu. Magazin dünyasında, bu tip ilişkilerinden dolayı Naz Elmas'ın kariyerinin büyük zarar gördüğü yazılıyor, çiziliyor? Siz de katılıyor musunuz? Toparlanması için ne yapması gerek?

Bu kadar güzel, oyunculuk anlamında başarılı bir insanın bu halde olmasına şaşırıyorum. Yönetmenlerin, yapımcıların da çok beğendiği, gelecek vaat eden bir oyuncu olarak bahsettikleri bir isim Naz Elmas. Özel hayatı yüzünden bunu tehlikeye atıyor. Duruyor duruyor alakasız zamanlarda böyle haberlerle konuşuluyor. Sürekli gazetecilerin olduğu yerlere gidiyor. Başka yerlerde de eğlenebilir. "Ünlüysem gidemeyecek miyim oralara" diyebilir ama gidersen de dikkat edeceksin hareketlerine. Daha önce de arkadaşımın sevgilisi dediği kişiyle el ele görüntülendi, aşk yaşadı. Şimdi de 15 yaşındaki çocuk dediği kişinin arabasına biniyor. Araba da Ferrari! 15 yaşında olmadığı belli. Çok abartmış. Kendisinden belli ki küçük biri ama o zaman "beni onunla mı yazacaksınız" demeyecek. Sen bunu kendine yakıştıramıyorsan neden içeride samimi bir şekilde eğleniyorsun? Sırf içeride fotoğraf çekilmediği için bu yalanlarına insanların inanmasını mı bekliyorsun? Sonuçta gazeteciler de oluyor o mekanlarda. Görüyorlar neler olup bittiğini. Çocuk bu olaydan sonra "beni yanına yakıştırmıyorsan neden birlikte eğlendik" diye Naz'a çıkıştı mı asıl ben onu merak ediyorum. Naz'ın vukuatları bitmek bilmiyor. Artık onun hayat tarzı belli. Anladığım kadarıyla bu da son olmayacak.

#Sayfa#

ÜNLÜ ÇİFTİN BİRLİKTELİK BİLMECESİ

Aynı dizide karı-kocayı canlandıran Selma Ergeç ile Okan Yalabık'ın adı, Yalabık diziden ayrıldığından beri birlikte anılır oldu. Ergeç'in, "Aşk yaşıyor musunuz?" sorusuna gülümseyerek "O konu ile ilgili konuşmuyorum" demesi de dedikoduları alevlendirdi. Ünlü oyuncunun iddiaları reddetmemesini nasıl yorumlamalıyız?

Böyle yaparak daha çok merak ediliyor. Beraber değillerse neden kestirip atmıyor? Arkadaşız deyip konuyu kapatabilir. Yeni moda oldu şimdi böyle kaçamak cevaplar vermek. Haber olalım ama ortadan versinler diye bilerek yapıyorlar bunu. Özellikle dizi oyuncuları daha çok reyting alacaklarını düşünüyor bu tarz haberlerle gündeme geldiklerinde. Bence bu çok saçma. Birlikteyiz deseler de demeseler de yine haber olacaklar zaten. Böyle yaparak daha çok reyting alacaklarını düşünerek komik duruma düşüyorlar.

#Sayfa#

ECE YUVA YIKAN KADIN DURUMUNA DÜŞTÜ

Geçtiğimiz haftalarda eski eşi Tuncer Öztarhan'la ABD'de birlikte tatil yaptıklarına dair haberler çıkan Ece Erken, konuk olduğu programda gözyaşlarına boğuldu. Şimdilerde başkasıyla evli olan Tuncer Öztarhan'ın kendisini takıntı yaptığını söyleyen ünlü sunucu ağlayarak, "Instagram'a resim koydum ertesi gün oradaydı. Amerika'da olduğumu duyunca kalkıp geldi. 'Git, bırak peşimi, sen evlisin, huzurumu bozma' dedim ama dinletemedim. Beni unutamadığını söylüyor. Nikahının olduğu gün bile 'Evleniyorum, ama senden vazgeçmeyeceğim' diye mesaj attı. Yeter artık, peşimi bıraksın. Kendi mutluluğu için de benden kopması lazım. Eskiden sevdiğim, saydığım bu adam artık benim huzurumu bozuyor. Sanırım şimdiki eşi de bu durumu biliyor ve kabulleniyor" dedi. Ece'nin söyledikleri doğru mu? Eski eşi peşini bırakmıyor mu?

Ece Erken ile Tuncer Öztarhan çok büyük bir aşk yaşadı. Kolay kolay birbirlerinden kopamayacakları belliydi. Tuncer'in ailesi istemedi ama onlar her şeye rağmen evlendiler. Sonra iş yürümedi ayrıldılar. Fakat Tuncer de Ece de birbirlerini hiç unutamadı. Ece'nin "Benim peşimi bıraksın" demesinin nedeni aslında zayıf düşmesi. Tuncer onun zaafı. Ona hayır diyemiyor. Eğer kendisini aramasa, mesaj atmasa, görüşmek istemezse bu ilişki doğal bir şekilde biter. Ece de kendi hayatını yaşamak istiyor artık. Hem evleneceksin, hem çocuk yapacaksın hem de eski eşinin peşini bırakmayacaksın! Bu böyle olmaz. Eşi de durumu biliyor ama ne yapsın, bir gün eşinin Ece'yi unutacağını ümit ediyor. Tuncer de eşini üzmemek için her seferinde bu haberlerin doğru olmadığını söylüyor ama daha sonra kabullenmek zorunda kalıyor. Ece'nin de artık pili bitti ve canlı yayında gözyaşlarını tutamadı. Asıl üzüldüğü şey, yuva yıkan kadın konumuna düşmesi. Zaafından dolayı kullanılıyor ve artık önüne bakmak istiyor. Yeni bir ilişkiye de bu konular yüzünden giremiyor. Onun da hayatını yaşamaya hakkı var.

#Sayfa#

SİNEM'İN OYUNCULUK HAYATI BİTTİ Mİ?

Romantik Komedi 2 filminde Engin Altan Düzyatan'la küvete giren Sinem'e, bu sahne çok konuşulunca nişanlısı Arda'dan büyük tepki gelmişti. Şimdi bir yasak daha geldi. İstanbul'a okumak için gelen 3 kız arkadaşın öğrenim hayatlarını bırakıp zengin koca avına çıkmasını konu alan bir dizide rol alması bekleniyordu. Ama senaryoyu gören Arda'nın, "Sen artık evli sayılırsın. Böyle rolleri unut" diyerek Kobal'ı fırçaladığı iddia ediliyor. Sinem Kobal'ın evlendikten sonra oyunculuğa tamamen veda edeceği de söyleniyor. Sinem Arda'nın baskısıyla böyle bir karar verecek mi sizce?

Arda, Sinem'in işlerine karışmıyor. Fakat Sinem'in kendi başına otokontrol yapmasını istiyor. Sinem bazı şeyleri masumane karşılıyor ama oyunculukta her şeyi yapmak zorundasın diye bir durum yok. Arda da Sinem'in artık kendi kendine bunu düşünüp ona göre adım atmasını istiyor. Oyunculuğu tamamen bırakacağına inanmıyorum. Arda burada olmayacak ve Sinem de doğal olarak onun yanında olacak. O yüzden de Sinem'in uzun süre ortalıktan kaybolacağını düşünüyorum. Ama piyasadan silinmeyecek. Normal bir ev hanımı olmayacak. Okan Buruk'un eşi Nihan da eskiden mankendi, evlenince podyumlara veda etti. Şimdi çok iyi bir modacı oldu. Sinem de öpüşme, sevişme sahnelerinde oynamaz da başka rollerde oynar. Arda zaten hiçbir zaman Sinem'e bir daha oyunculuk yapmayacaksın, evde oturacaksın diyecek biri değil. Zaten Sinem de onun iyi niyetini suistimal etmez. Birbirlerini çok seviyorlar. Anlayışla birbirlerini idare edeceklerdir.

#Sayfa#

MELTEM'İ EŞİNİN SÖZLERİ YIKTI

Meltem Cumbul'un kendisinden 12 yaş küçük eşi Alican Özbaş, alkolün de verdiği etkiyle bülbül kesildi. Özbaş, "Çocuk istiyor musunuz?" sorusuna, "Neden istemeyeyim! Çok istiyorum baba olmayı ama her şey benim istememle olmuyor" dedi. Özbaş, "Meltem Hanım mı bebeğe sıcak bakmıyor" sorusu karşısında ise patladı: "Olmuyor arkadaş, çocuk istiyoruz ama olmuyor! Benden kaynaklanan bir sorun değil." Özbaş'ın açıklamaları herkesi şok etti. Meltem Cumbul bu olaydan sonra ortalarda görünmedi. Evlilikleri de dahil her adımları olay olan çiftten sürpriz bir ayrılık haberi gelir mi sizce?

Bu çok vahim bir olay. Bir kadının başına gelebilecek en kötü olaylardan biri. Türkiye'nin dünya çapında tanınan bir oyuncusundan bahsediyoruz. Alkollüyken konuşmayacaksın. Çok pişman olmuştur ama iş işten geçti. Duymayan kalmadı. Meltem bu olaydan dolayı çok yaralanmıştır ve kalbi çok kırılmıştır. Bu kalp kırıklığı boşanmaya kadar gider mi bilmiyorum ama aralarında ciddi problemlere yol açmıştır. Alican'ın söylediği laflar kolay kaldırılabilecek cinsten değil. Artık Meltem'e her görüldüğü yerde bu konuda soru yöneltilecek. Düşeceği durumu düşünebiliyor musunuz? Bu iş evliliklerini etkileyebilir. Olayı farklı noktalara taşıyabilir. Umarım olmaz böyle bir şey ama Meltem'in bunu kolay kolay affedebileceğini düşünmüyorum. Bunun acısını da çok kötü çıkartmıştır.

#Sayfa#

REKLAM AYRILIĞI MIYDI?

Oryantal Didem, kendisini aldattığı için ayrıldığı sevgilisi Onur Yüksel'i affetti. Çift, barışmalarını Masquerade Club'da kutladı. Didem, nişan yüzüğünü bile atmışken şimdi barışıp can ciğer kuzu sarması olmaları akıllarda soru işareti bıraktı. Reklam ayrılığı mıydı?

Akıllarda soru işareti bırakıyor gerçekten. Reklam ayrılığı olabilir. Yapılmayan bir şey değil sonuçta. Ayrıldıktan çok kısa süre sonra barıştılar ve eskisi gibi el ele göz gözeler. Aralarında güçlü bir bağ ve aşk varsa bu kadar kısa sürede toparlamış olabilirler.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Haftanın Magazin Bombaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement