Hedefim Programımla 100 Binlere Ulaşmak - Son Dakika
Magazin

Hedefim Programımla 100 Binlere Ulaşmak

Hedefim Programımla 100 Binlere Ulaşmak

TRT Okul ekranlarında 'Akustik Söyleşi' isimli bir program yapan Keremcem; "Amacım, programı Anadolu'daki üniversitelere götürmek ve 100 binlere ulaşmak"....

09.03.2013 06:02

Pop müziğin sevilen isimlerinden Keremcem; her pazar günü TRT Okul'da 'Keremcem'le Akustik Söyleşiler' isimli bir program sunuyor. Çeşitli üniversitelerde; hem öğrencilerle sohbet eden, hem de ünlüleri ağırlayan Keremcem; televizyon programını ve özel hayatını GÜNAYDIN'a anlattı.

BENİM İÇİN ÖZEL!

Televizyon programınızın ilk 13'üncü bölümünün çekimlerini bitirdiniz; devam edecek misiniz?.

'Keremcem'le Akustik Söyleşi', Türk televizyonlarının ilk ve tek talk şov tadındaki üniversite söyleşi programı ve benim için de oldukça özel. Üniversitelere gidip öğrencilerle söyleşi yapmayı oldum olası severim. Öğrencilerin samimi soruları beni hep heyecanlandırır. 'Akustik Söyleşi' programı da böyle... Program fikri gittiğimiz bir üniversite söyleşisi sırasında ortaya çıktı.

Programla ilgili bundan sonraki hedef ne?

Amacım, programı İstanbul dışındaki, Anadolu'daki üniversitelere götürmek ve 100 binlere ulaşmak. Hem ben, hem ekibim, hem de konuklarımız bunun için hazır.

'Merhaba Hayat' dizisinde bir doktoru canlandırıyordunuz. Dizi yayından kaldırıldı. Ne hissettiniz?

'Merhaba Hayat'ta bu kadar iyi bir kadroyla birlikte olmak hem mutluluk, hem gurur verdi. Kendimi oyunculukta geliştirmek için de elimden geleni yaptım. Hayalini bile kurmadan, düşünmeden girdiğim oyunculuk macerasında; hem pişerek, hem de kendimi eğiterek bulunduğum yere geldim. Egosuz ve iyi oyuncuların olduğu bir setimiz vardı ama rayting canavarına dizi kurban gitti.

ŞIMARMAK ZOR GELİR

Bir çizginiz var, hiç şımarıp polemiğe girmediniz. Bunu nasıl başardınız?

Şımarmak bana zor gelir ama benim de şımardığım zamanlar oldu. Söz konusu ego ise herkes kadar bende de var. Bence herkes, kameranın önünde rolünü yapmalı ama özel hayatında kendi gibi olmalı. Niye başka biri olmak zorunda olsun ki? Benim de sivri uçlarım, çıkıntılıklarım vardır tabii ki ama dedikodu yapmayı sevmeyen biri, nasıl polemik yapabilir ki... Onu yapamam. Ben kendini bilen, okumuş ve yeterince akıllı bir adam olduğumu düşünüyorum. Uzun süreli şımarıklıklar pek bana göre değil!

KADINI GÜZEL KILAN ALTIN ORAN DEĞİL RUHUDUR!

Özel hayatımda mutlu bir beraberliğim var. Gizlemiyorum ama merak etmeyenin de gözüne sokmuyorum.

Beğendiğim kadın tipi diye bir şey yok! Altın oran güzeldir ama sanat eserine bakmayı bilirseniz; onu güzel yapanın altın oranı değil, sanatçının ona kattığı duygu olduğunu da bilirsiniz. Kadını biricik kılan ruhudur.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Hedefim Programımla 100 Binlere Ulaşmak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement