James Bond'a Oyuncak Kedi Fırlattı - Son Dakika
Magazin

James Bond'a Oyuncak Kedi Fırlattı

James Bond\'a Oyuncak Kedi Fırlattı

'007 James Bond: Skyfall' filminin çekimleri nedeniyle Eminönü'nün trafiğe kapatılması vatandaşı çıldırttı.

07.05.2012 06:03  Güncelleme: 08:27

Çekimleri bir süredir Eminönü'nde devam eden '007 James Bond: Skyfall' filminin başrol oyuncusu Daniel Craig; önceki gün sete giderken talihsiz bir olay yaşadı.

Eminönü'nde oyuncak satan bir seyyar satıcı; çekim nedeniyle Sultanhamam Caddesi'nin trafiğe kapatılmasına büyük tepki gösterdi. Öfkeli satıcı; sete gitmek üzere otelinden çıkan Daniel Craig'e oyuncak bir kedi fırlattı ve ardından küfretti.

Set görevlilerinden biri de; Craig'e fırlatılan kediyi yerden alarak, başka bir tarafa attı. Bu gergin anların ardından usta oyuncu, filmin yapımcısı Michael G. Wilson ile biraz sohbet ettikten sonra kamera karşısına geçti.

3 GÜN ÖNCE DE KAVGA ÇIKMIŞTI

007 James Bond Skyfall filminin Eminönü çekimlerinde Daniel Craig'in Türk koruması kameramana önce yumruk atmış, ardından da duman makinesiyle gazetecilere duman vermişti.

3 gün önce Eminönü'nde Yeni Camii'nin arkasında film seti kurulması nedeniyle bölge, yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Özel donanımlı kamyonete yüklenen kamerayla araba kovalamaca sahnelerinin yakın çekimleri yapıldı.

Bu sırada dinlenen Daniel Craig kaldığı otelden çıkınca olanlar oldu. Craig'in çevresinde etten duvar ören Türk korumalar gazetecilere saldırdı. Korumalardan biri haber çekimi yapan Fox Haber ekibinin kameramanına saldırıp yumruk attı.

Bununla yetinmeyen koruma grubu duman makinesini çalıştırarak gazetecilerin görüntü almasını engellemeye çalıştı. Gazetecilerin görüntü almaya devam etmesi üzerine bu kez de sette şemsiyeler açıldı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin James Bond'a Oyuncak Kedi Fırlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement