'Miss Model Of Turkey' Birincisi Sevcan - Son Dakika
Magazin

'Miss Model Of Turkey' Birincisi Sevcan

\'Miss Model Of Turkey\' Birincisi Sevcan

Bu yıl 23'üncüsü düzenlenen 'Miss Model of Turkey' Yarışması'nı, Ege Üniversitesi Biyoloji Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Sevcan Yaşar kazandı

30.05.2011 13:25

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Akyarlar Köyü'nde, bu yıl 23'üncüsü düzenlenen 'Miss Model of Turkey' Yarışması'nı, Ege Üniversitesi Biyoloji Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Sevcan Yaşar kazandı. Birinci olabilmek için kıyasıya mücadele eden mankenler, defilede büyük beğeni topladı.

Akyarlar Kefaluka Resort Otel'de düzenlenen yarışmaya 24 manken katıldı. Otelin halı saha spor tesisinde kurulan platform üzerinde Türkiye'nin önde gelen giyim ve mayo markalarından Sunset, D&K Tekstil, Tebi Tekstil ve ünlü modacı Abdullah Öztoprak'ın sıradışı kıyafetlerini sergileyen mankenler, jüriyi etkileyebilmek için mücadele etti.

Yarışma jürisinde Çevik Süha Alpaylı, 2010 yılı 'Miss Model of Turkey' Yarışması'nın 1'incisi Tuğçe Yulaç, İzmir Devlet Opera ve Balesi Solisti Altuğ Dilmaç, top model Ece Gürsel, Tuğba Özay, ses sanatçıları Reyhan Karaca, Hande Yener ve modacı Abdullah Öztoprak yer aldı.

1995 yılında Türkiye Mankenler Kraliçesi, Dünya Mankenler Kraliçeliği yarışmasında 2'nci olan Tuğba Özay, 'Üç Nokta' adlı yeni albümünden iki şarkı seslendirdi. Özay 'Tatil' adlı şarkısını da eteği çıkarıp mayosuyla söyledi. Başına taktığı begonvillerle ilginç bir görüntü oluşturan Hande Yener de iki şarkı söyledi.

Yarışmayı Sevcan Yaşar kazandı. Yaşar'a tacını 2010 yılı 1'incisi Tuğçe Yulaç ve Hande Yener birlikte taktı. Yarışmada İzel Gölcük 2'nci, Seda Aslan 3'üncü, Özgü Özal 4'üncü, Deniz Şimşek de 5'inci odu.

Yarışmanın 1'incisi Sevcan Yaşar, Çin'de yapılacak olan 7'nci Dünya Mankenler Kraliçesi Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etmekten büyük mutluluk duyacağını söyledi. Yaşar, "Okulumu da bitirip modellik yapmaya devam etmek istiyorum" dedi.

Bu arada, yarışma sırasında talihsiz bir kaza yaşandı. Yarışmanın koordinatörü Çevik Süha Alpaylı sonuçları açıklamak için sahneye gelirken, ayağı yerdeki kablolara takılarak düştü. - Muğla/ Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin 'Miss Model Of Turkey' Birincisi Sevcan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement