"Oğlumun Yaptığı Enayilik" - Son Dakika
Magazin

"Oğlumun Yaptığı Enayilik"

"Oğlumun Yaptığı Enayilik"

Kendisinden 14 yaş küçük Alican Özbaş'la gizlice evlenen Meltem Cumbul'a kayınpederinden sert sözler.

27.08.2012 08:03  Güncelleme: 08:56

Kendisinden 14 yaş küçük Alican Özbaş'la Kuşadası'nda gizlice evlenen Meltem Cumbul, İstanbul'a döndü!

Eşini İzmir'de bırakan ünlü oyuncu, önceki akşam dostlarıyla birlikte Karaköy Lokantası'nda yemek yedi. Kapıda kendisini bekleyen onlarca medya mensubunu gören, Cumbul büyük şaşkınlık yaşadı.

SORULAR YANITSIZ

Medya tarafından abluka altına alınan Cumbul, "Kayınpederinizin sizi istemediği doğru mu?" sorularını yanıtsız bıraktı. Ünlü oyuncu, taksiye bindikten sonra alyansını gazetecilere göstererek gülümsemekle yetindi.

KAYINPEDERİ BOMBALADI

Damadın babası Erol Özbaş, oğlunun Cumbul'la evliliği için ağır konuştu: "Oğlumun yaptığı enayilik... Bu evlilik fazla sürmez. Meltem hep çıtırları buluyor!"

>

"AJDA PEKKAN DA BABAMDAN BÜYÜKTÜ..."

Meltem Cumbul'un eşi Alican Özbaş, babasının 'Arada yaş farkı var, bu evlilik sürmez" sözlerine yanıt verdi: "Ajda Pekkan da babamdan büyüktü ama mutlu bir ilişkileri vardı"

Oğlunun evliliğinden haberi olmadığını söyleyen Özbaş "Aralarında 12 yaş var. Oğlumun ileride de sekse ihtiyacı var. Meltem yaşlanınca ne olacak? Bu evlilik sürmez. Gelinle aramda 12 yaş var" demişti. Yıllar önce Ajda Pekkan'la aşk yaşayan Özbaş "Ben Ajda'yla imam nikahı kıydım, oğlum resmi nikahla enayilik yaptı" sözleriyle de dikkat çekmişti.

Magazin gündemine bomba gibi düşen bu açıklamaların ardından ise gözler Meltem Cumbul ve eşi Alican Özbaş'a çevrildi. Cumbul konuyla ilgili sessizliğini korurken Alican Özbaş şunları söyledi:

"Benim babam biraz makaracıdır ve rahat adamdır. Meltem babamı tanıdığı için onun nasıl bir tip olduğunu biliyor, bu yüzden sorun yok. Babam aynı zamanda açık sözlüdür, söyledikleri belki kendi düşüncesi olabilir ama bu bizim ailede kafaya takılacak bir durum değil. Hatırladığım kadarıyla babamla Ajda Pekkan arasındaki yaş farkı bizimkinden daha fazlaydı. Onlar sorun yaşamadılar ve beraberlikleri uzun sürdü. Babam Ajda Hanım'a hiç' hanımefendi' demezdi, hep 'kadın kadın' derdi. Hatta Ajda Pekkan da 2 yıl sonra 'Kadın' diye bir albüm çıkarttı. Bizde yaş farkı asla sorun olmaz. Babamın açıklamaları bana komik geldi. Meltem de olgunlukla karşıladı. Benim babaannem Alman, anneannem İngiliz. Ailenin tek çocuğu ve torunuyum. Babamla arkadaş gibiyiz, rahat bir aileyiz."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Oğlumun Yaptığı Enayilik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement