Özlem Yıldız, Terk Edildikten Sonra İlk Kez Konuştu - Son Dakika
Magazin

Özlem Yıldız, Terk Edildikten Sonra İlk Kez Konuştu

Ünlü sunucu, sevgilisi Mustafa Elgin'in son anda boşanmaktan vazgeçmesinin nedeninin mal paylaşımıyla ilgili bir sorundan kaynaklandığını söyledi.

03.12.2014 09:53  Güncelleme: 10:12

Sevgilisi Mustafa Elgin'in son anda boşanmaktan vazgeçmesi, Özlem Yıldız'ı şoke etmişti. Ünlü sunucu, bu sürpriz gelişmeyle ilgili "İçim acıyor, kendisiyle artık görüşmüyorum" dedi.

BOŞANMAKTAN VAZGEÇMİŞTİ

Özlem Yıldız'la ilişkisi nedeniyle dokuz yıllık eşi Pelin Elgin'e boşanma davası açan Mustafa Elgin, geçen hafta beklenmedik bir hamle yaptı. Kısa süre önce Yıldız ve arkadaşlarıyla erken bir "boşanma kutlaması" yapan Mersinli işadamı, son anda kararından vazgeçti.

ÖZLEM YILDIZ ŞOK OLMUŞTU

Elgin, mahkemeye yeni bir dilekçe sunarak eşinden boşanmak istemediğini beyan etti. Bu gelişme, ilişkisini özgürce yaşamak için boşanma davasının sonuçlanmasını bekleyen Özlem Yıldız'ı şoke etti.

ÜNLÜ SUNUCU SUSKUNLUĞUNU BOZDU

Haberin basına yansımasından bu yana soruları yanıtsız bırakan Yıldız, suskunluğunu dün bozdu: "Evet, doğru. Boşanma protokolünü geri çekmiş. Mahkeme de temyize göndermiş. Bu durumdan son ana kadar haberim yoktu. Sanıyorum karar değişikliğinin sebebi mal paylaşımıyla ilgili bir sorun." dedi.

"ARTIK KENDİSİYLE GÖRÜŞMÜYORUM"

Resmen boşanmadığı için artık kendisiyle görüşmüyorum, konuşmuyorum. Ama içim yanıyor, içim acıyor. Daha fazla konuşmayacağım, bunun için aileme söz verdim."

(Mustafa Elgin'in boşanmaktan vazgeçtiği eşi)


(Mustaf Elgin)

Özlem Yıldız, Terk Edildikten Sonra İlk Kez Konuştu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Özlem Yıldız, Terk Edildikten Sonra İlk Kez Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • JOJO: ÖZLEM YILDIZIN BİLE TERK EDİLDİĞİ BU DÜNYADA SENİ HARCARLAR HAÇÇE 24 4 Yanıtla
  • tiky: bu sarı kadın taş gibi bırakılırmı hiç 21 6 Yanıtla
  • aa: Öztunalı rumuzlu kişi kimse kimsenin yuvasını yıkmaz değiştirin bu sözü artık herkes kendine kendi yapar 7 5 Yanıtla
  • yok: icim aciyor diye adama duygu somurusu yap, bosanmadigi icin gorusmuyorum de bosanirsan gorusurum diye acik kapi birak. ondan sonra otur bekle belki gelir. gelir de karisinin hayati zehirmi olur, evladi babasizmi buyur dusunme. sen kendini dusun. parali adam kolla, halay cek, botox yap.. 2 0 Yanıtla

Advertisement