Sevgililer Gününde Konser Verilecek - Son Dakika
Magazin

Sevgililer Gününde Konser Verilecek

Sevgililer Gününde Konser Verilecek

Siirt Kültür Turizm İl Müdürlüğünde, Siirtli gençler sevgililer gününe özel "Akustik Pop Konseri" verecek.

11.02.2014 18:08

Siirt Kültür Turizm İl Müdürlüğünde, 14 Şubat sevgililer günü etkinliği düzenlenecek. Konuyla ilgili basına bilgi veren İl Kültür Turizm Müdürlüğü, Siirtli gençlerden oluşan bir grubunda gençlere hitaben Akustik Pop Konseri vereceğini açıkladı.

Farklı İllerden gelen ve Siirtli olan gençler memleketlerinde konser vereceğini ve konsere tüm Siirtli gençleri davet ettiklerini belirttiler. Konseri verecek gençler adına açıklama yapan Siirtli Burak Uslu, "Bu anlamlı gün sebebiyle vereceğimiz konserde popüler eserler seslendireceğiz. Arada bu tarz etkinliklerin faydalı olacağına inanıyorum. Bu sene konserimizde farklı bir tarzda da seyircinin karşısına çıkacağız. Pop müzikle beraber, Türk sanat müziği ve Tasavvufi şarkılar da seslendireceğim. Amacımız gelenlere güzel bir 2 saat geçirmek ve kalplere dokunmaktır" dedi.

Konser 14 Şubat Saat 19.30 başlayacak. Konserde görev alacak isimler ise şöyle: Bilgisayar Mühendisi Burak Uslu, Konya Selçuk Üniversitesi Adalet bölümünde okuyan Emre Fırat, Siirt Üniversitesi İktisat Fakültesinde okuyan Vefa Seçkin, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde okuyan Emin Salkım, Güzel Sanatlar Lisesinden Mahsun Gündüz, piyanistlerden Hakan Tan olacağı belirtildi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Magazin Sevgililer Gününde Konser Verilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement