Ünlüler Tam 500 Çocuğun Rüyasını Gerçekleştirecek - Son Dakika
Magazin

Ünlüler Tam 500 Çocuğun Rüyasını Gerçekleştirecek

Ünlüler Tam 500 Çocuğun Rüyasını Gerçekleştirecek

Fenerbahçeli Mehmet Topal'ın eşi Selda Topal, zor şartlarda eğitim gören çocuklara unutulmaz bir gün yaşatmak için proje başlatıyor.

12.04.2013 06:03  Güncelleme: 09:23

Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal'ın eşi Selda Topal; zor şartlarda eğitim gören çocuklara unutulmaz bir gün yaşatmak için yeni bir proje başlatıyor. Fenerbahçe Kulübü'nün de desteklediği 'Rüya 1 Gün' isimli projenin ilk adımı 14 Nisan'da atılacak. O gün; Diyarbakır'dan beşi kız, beşi erkek toplam 10 başarılı çocuk İstanbul'a gelecek. Hayatlarında ilk kez uçağa binecek olan çocuklar, daha sonra Aqua Florya'daki İstanbul Akvaryum'u gezecek. Ardından İstanbul turu yapacak olan çocuklar, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı da ziyaret edecek. 'Rüya 1 Gün', miniklerin Şükrü Saraçoğlu Stadı'nı gezmesiyle son bulacak.

ÜNLÜLER EŞLİK EDECEK

Projeye; Tolgahan Sayışman, Ebru Güzel, Şenay Akay, Betül Demir, Gökhan Özen, Selen Sevigen, Zeynep Demirel, Esra Erol ve Emel Acar gibi birçok ünlü isim destek veriyor. Ünlüler, çocukların İstanbul gezisinde onlara tüm gün boyunca eşlik edecek. 'Rüya 1 Gün' projesinin ilk etabında; Türkiye'nin çeşitli köşelerindeki 10 okuldan 500 öğrencinin rüyasının gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ünlüler Tam 500 Çocuğun Rüyasını Gerçekleştirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement