Scania, 2 Milyar Euroluk Yatırımla Geleceğin Aracını Üretti - Son Dakika
Otomobil

Scania, 2 Milyar Euroluk Yatırımla Geleceğin Aracını Üretti

Scania, 10 yıllık araştırma geliştirme süresi, 2 milyar Euro yatırım ve 10 milyon kilometrenin üzerinde test sürüşü sonucu üretime başladığı yeni nesil araçlarını yola çıkarmaya hazırlanıyor.

05.09.2016 08:31

Yeni Scania'nın basın lansmanı Stockholm'de muhteşem bir show ile gerçekleşti. Yeni nesil Scania, Türkiye pazarında, 2017 yılının ilk yarısında satışa sunulacak.

Scania, kıyasıya rekabetin yaşandığı ağır vasıta sektöründe yeni modeliyle bir adım öne çıkmaya hazırlanıyor. Efsanevi T-şeklindeki ön yüz tasarım anlayışını büyük ölçüde koruyan Scania, yeni nesil araçlarında kabin, motor ve aktarma organları tamamen yenilendi. Yeni nesil araçlarını, eşsiz modüler sistemi ve verimliliği artıran hizmet paketleri ile sunmaya hazırlanan Scania, kullanıcılarının her türlü ihtiyaçlarına cevap verirken, teknolojik çözümleri ile de dikkat çekiyor. Scania, ağır vasıta sektöründe çıtayı çok yükseklere taşıyacak yeni nesil araçları için 10 yıl süren Ar-Ge çalışmalarına 2 milyar Euro yatırım yaptı. Bunun yanında yeni nesil araçların geliştirilmesi için 10 milyon kilometrenin üzerinde test sürüşü gerçekleştirildi.

"125 YILLIK TARİHİMİZİN EN BÜYÜK YATIRIMI"

Scania CEO'su Henrik Henriksson, dünya prömiyerinde yaptığı konuşmada "Yeni nesil hizmet anlayışı şüphesiz Scania'nın 125 yıllık tarihinde en büyük yatırımıdır. Scania'nın yeni nesil araçları, on yıllık geliştirme sürecinin sonucudur. Yeni nesil Scanialar her detay incelenerek 10 yıllık çalışmalar sonucu geliştirildi. Farklı sektörlerdeki iş ortaklarımızla bir araya gelerek onların beklentileri doğrultusunda geliştirmeler yaptık. Gelecek 10 yıllık teknolojiyi iş ortaklarımıza bugünden sunuyoruz. Sürdürülebilir hizmet anlayışımız ile iş ortaklarımıza en ekonomik çözümleri sunuyoruz. Pazar payımızı arttıracak ve bizi gelecek 10 yıllık döneme taşıyacak olan yeni nesil ürün ve hizmetlerimiz ile iş ortaklarımızın karşısına çıkıyoruz" açıklamasında bulundu.

Scania, 2 Milyar Euroluk Yatırımla Geleceğin Aracını Üretti
Kaynak: Bültenler

Son Dakika Otomobil Scania, 2 Milyar Euroluk Yatırımla Geleceğin Aracını Üretti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement