14 Mart'ta Darbe Yapıldı - Son Dakika
Politika

14 Mart'ta Darbe Yapıldı

14 Mart\'ta Darbe Yapıldı

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı'nın Açtığı Kapatma Davasına Tepki Gösteren AKP Kırıkkale Milletvekili Mustafa Özbayrak, 14 Mart'ta Bir Darbe Gerçekleştirildiğini İleri Sürdü.

29.03.2008 02:18

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı’nın açtığı kapatma davasına tepki gösteren AKP Kırıkkale Milletvekili Mustafa Özbayrak, 14 Mart’ta bir darbe gerçekleştirildiğini ileri sürdü.

Kırıkkale’de düzenlenen ’Yerel Yönetimler Şurası’nda konuşan Mustafa Özbayrak, olayın hukuki boyutuna girmek istemediğini belirterek özetle şunları söyledi: "Zaten çok fazla bir hukuki tarafı da yok. Sandıkta alt edemedikleri AKP’yi, belden aşağı birtakım metotlarla ve millet vicdanını birtakım metotlarla yaralayarak, adeta darbe yaparcasına alt etme davası, bu dava.

TESLİM OLMAYACAĞIZ Medeniyet iddiasını, en zor şartlar altında dahi terk etmemiş bir neslin çocukları olarak içimizdeki birtakım beyinsizlerin ve azgın bir azınlığın zorbalıkları ile terk edecek değiliz. Bu bizim çocuklarımıza, gelecek nesillerimize, tüm medeniyetlerin birer birer fosilleştiği bir dünyada, tüm dünya mazlumlarına bir borcumuzdur. Bu borcumuzu ödemeden asla boynumuzu uzatmayacağız. Teslim olmayacağız."

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika 14 Mart'ta Darbe Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement