Liberal Demokrat Parti Eski lideri Besim Tibuk'tan skandal Atatürk açıklaması: ABD mandası istedi - Son Dakika
Politika

Liberal Demokrat Parti Eski lideri Besim Tibuk'tan skandal Atatürk açıklaması: ABD mandası istedi

1990'lı yıllarda ilginç vaatleriyle dikkat çeken Liberal Demokrat Parti Eski Genel Başkanı Besim Tibuk, bir süredir ortalarda gözükmüyordu. Tibuk, konuk olduğu bir programda Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik sözleri sebebiyle tepki topladı. Tibuk, Atatürk için "ABD mandasını istiyordu" dedi.

31.08.2022 22:19  Güncelleme: 22:37

Liberal Demokrat Parti'nin kurucu genel başkanı Besim Tibuk, 1990'lı yıllarda ve 2002 seçimlerindeki vaatleriyle o dönemin en çok konuşulan isimlerden biriydi. Hatta TRT yayınında "Ne varsa satacağız, TRT'yi de satacağız" sözleri çok konuşulan Tibuk, seçimlerden hezimetle ayrıldı.

YILLARDIR ORTALIKTA GÖRÜNMÜYORDU

Uzun yıllardan bu yana sıcak siyasetin içerisine girmeyen ve şu anda 77 yaşında olan Tibuk, katıldığı bir programda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'le ilgili tepki çeken ifadeler kullandı. Tibuk, Atatürk için "Mustafa Kemal, ABD Mandası Olmak İstedi" ifadelerini kullandı.

Liberal Demokrat Parti Eski lideri Besim Tibuk\'tan skandal Atatürk açıklaması: ABD mandası istedi

Son Dakika Politika Liberal Demokrat Parti Eski lideri Besim Tibuk'tan skandal Atatürk açıklaması: ABD mandası istedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • EFKAN ER: Hiristiyan mandası demek istedin çünkü bugünün Amerikası dünün ROMA imparatorluğudur 0 1 Yanıtla
  • Bülent Şavkın: Bu yorum abes ile iştigal olup kullanılan ifadelerden biri yorum sahibini anlatmaktadır kanaatindeyim. 0 0 Yanıtla
  • cemal aslan: ABD mandasına alıştırma atmosferi. 0 0 Yanıtla

Advertisement