Abdullah Gül'ün Köşk'teki Tüm İzleri Silindi - Son Dakika
Politika

Abdullah Gül'ün Köşk'teki Tüm İzleri Silindi

Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Köşkü'ndeki tüm personeli değiştirdi.

06.09.2014 16:18  Güncelleme: 16:19

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün görev süresinin bitmesinin ardından Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nde başlatılan değişiklikler sürüyor.

Gül ile birlikte yaklaşık 7 yıldır birlikte çalışan danışmanların ayrılma kararı almıştı. Gül'ün koruma ekibiyle de yollar ayrıldı. Cumhurbaşkanlığı Koruma Dairesi Başkanlığı'nda görevli müdür, amir, komiser ve polisin de bulunduğu 100 polis, Emniyet'in başka birimlerine aktarıldı.

DANIŞMANLAR ÇANKAYA'YA TAŞINDI

Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı olmasıyla birlikte Köşkte görev yapacak yeni personel belirlendi. Erdoğan, Başbakanlık'taki danışman ve koruma ekibini Çankaya'ya taşıdı.

Başbakanlık Koruma Dairesi Başkan Ramazan Bal ve yardımcısı Muhsin Köse Cumhurbaşkanlığı Koruma Dairesi'nde görevlerine devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı eski Koruma Dairesi Başkan vekili Osman Çangal ise danışman olarak Gül ile çalışıyor.

POLİSLER BİLE DEĞİŞTİRİLDİ

Önceki gün Çangal'la birlikte Gül'ün yakın koruma ekibinde yer alan 100 civarında müdür, amir, komiser ve polise ise kendileriyle çalışılmayacağı iletildi. Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanlığı şark görevini yapmayan eski köşk korumalarını Doğu'ya gönderdi. Şark hizmetini tamamlamış olanlar ise Ankara Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü emrine verildi.

Gül'e cumhurbaşkanı iken personeliyle ilgili 'paralelci' şeklinde listeler geldiği, ancak bunlara itibar edilmediği öğrenildi.

Abdullah Gül\'ün Köşk\'teki Tüm İzleri Silindi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Politika Abdullah Gül'ün Köşk'teki Tüm İzleri Silindi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • BAY DOĞRU: Sadece köşk değilki her yere kendi adamlarını getirecek. Memleketi satarken mekanizma tıkır tıkır işleyecek. En büyük kayırmayı üniversitelerde bekliyorum. Ne kadar hacı hoca molla varsa rektör olarak atanacak. 16 13 Yanıtla
  • muhammet: Bugüne kadar değiştirmeyen var mı ya bunların hepsi Abdullah Gül ile Tayyip Erdoğanı birbirine düşürmeye çalışmaya haberleri başka bir şey değil özal da demirel de sezer de değiştirmedi mi kardeşim şimdimi sorun değiştirmek neden bunlar o zaman haber olmadı şimdi oluyor yaaaaaaaaaaaaaa 11 11 Yanıtla
  • DOSTLUK: DOSTLUKLARINA BİRŞEY OLMAZ! 13 7 Yanıtla
  • BEYZADE: Bu dünya Sultan süleymana kalmadı tayyip efendi, senin kadar daha böyle adam görülmedi, seni başa getiren Millete bela müstehak. Dünyaya ne kadar çivi çaksanda Cehennemden kurtuluşun yok. 13 4 Yanıtla
  • Ne demeli: Güle ne yapsa yeridir . . 5 7 Yanıtla
  • semaa: Başarı ekibiyle olur iyi yapmış 7 5 Yanıtla
    NİL: Sen yada eşin v. s hallaç pamuğu gibi oraya buraya atılsaydın aynı düşüncede olurmuydun bakalım. . . 0 0
  • ŞAŞMAYIN: 'ABDULLAH GÜL'GBİRLEŞMİŞ MİLLETLER GENEL SEKRETERLİĞİNİ SEÇİLİRSE ŞAŞMAYIN. 6 5 Yanıtla
  • garip köylü çocuğu: Vay arkadaş ya bu milletin parası böyle heba ediliyor, bir kişiye bin kişi hizmet ediyor, başka devlet kurumundada bir kişi bin kişiye hizmet ediyor bundan sonra devlet memurlrına kızmıcam hiç. 0 0 Yanıtla
  • METİN ŞAHİN: VAY GEORGE CLONEY VAY? 0 0 Yanıtla

Advertisement