Ak Partili Tahir Sert: "Emekçilerimizin Hakları İçin Daha Çok Mücadele Edeceğiz" - Son Dakika
Politika

Ak Partili Tahir Sert: "Emekçilerimizin Hakları İçin Daha Çok Mücadele Edeceğiz"

Ak Partili Tahir Sert: "Emekçilerimizin Hakları İçin Daha Çok Mücadele Edeceğiz"

AK Parti Silivri Belediye Başkan adayı Mimar Tahir Sert, Silivri Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

05.03.2014 12:46

AK Parti Silivri Belediye Başkan adayı Mimar Tahir Sert, Silivri Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Vatandaşların eskiden hastane gişelerinde ilaç kuyruğuna girdiğini hatırlatan Sert, "Emekçilerimizin hakları için daha çok mücadele edeceğiz" dedi.

AK Parti Silivri Belediye Başkan adayı Mimar Tahir Sert, Silivri Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, belediye meclis üyesi adayları ve teşkilat mensuplarının da katıldığı ziyarette, Silivri Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Sadık Balcı da AK Partili heyete eşlik etti.

Hastane çalışanları ile öğle yemeğinde buluşan Sert, emekçilerin hakları için daha çok mücadele edeceğini belirterek hastane hakkında bilgiler verdi. Sert, "Hastanemiz, 2004-2009 yılları arasında Hüseyin Turan Başkanımızın önderliğinde, AK Parti Belediyesi tarafından yaptırılmıştır. Silivri'nin yıllardır eski bir hastaneye mahkum edilmesi kabul edilemez bir durumdu. Hem vatandaşlarımızın sağlığı açısından, hem de hastane personelimizin çalışma şartları açısından oluşturulan yeni devlet hastanemizin, en iyi şekilde hizmet verdiğini görüyoruz. Eskiden insanlar hastane kuyruklarında ve ilaç sıralarında beklerdi. AK Parti'nin insana ve insan sağlığına önem veren politikası sayesinde bu durumu ortadan kaldırdı. Siz emekçi kardeşlerimiz; bizler için çok değerlisiniz. İnşallah yeni dönemde de seçimi kazandığımızda, sorunları sıfıra indirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Silivri Belediye Başkan adayı Tahir Sert, programdan sonra kendisini makamında ağırlayan Silivri Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Sadık Balcı'ya teşekkürlerini dile getirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Tahir Sert: 'Emekçilerimizin Hakları İçin Daha Çok Mücadele Edeceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement