Bakan Aşçı: "'gümrükte Oy Kullanma İşlemi Bugün Tamamlanıyor" - Son Dakika
Politika

Bakan Aşçı: "'gümrükte Oy Kullanma İşlemi Bugün Tamamlanıyor"

Bakan Aşçı: "\'gümrükte Oy Kullanma İşlemi Bugün Tamamlanıyor"

Aksaray’da bulunan Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşçı, Yeşilova Belediyesine yaptığı ziyarette, gümrüklerde oy kullanma işleminin sıkıntısız devam ettiğini ve bugün sona ereceğini söyledi.

25.10.2015 13:54

Aksaray'da bulunan Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşçı, Yeşilova Belediyesine yaptığı ziyarette, gümrüklerde oy kullanma işleminin sıkıntısız devam ettiğini ve bugün sona ereceğini söyledi.

Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere memleketi Aksaray'a gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşçı, merkeze bağlı Yeşilova beldesini ziyaret etti. Belde Belediye Başkanı Adnan Bayraktar'ı makamında ziyaret eden Aşcı, burada vatandaşlarla sohbet etti. Bir gazetecinin gümrüklerde oy kullanma işlemleri ile ilgili sorusuna cevap veren Aşçı, gümrüklerde oy kullanma işleminin sıkıntısız devam ettiğini ve bugün sona ereceğini ifade ederek, "Şu ana kadar bir sıkıntımız yok. Gayet güzel geçti. Bütün hemşehrilerimiz vatandaşlarımız gümrüklere giderek rahatlıkla oylarını kullandı. Vatana millete hayırlı olsun inşallah. Yurt dışında da tamamlanmak üzere. Vatandaşlık haklarını kullanan bütün vatandaşlarımıza biz teşekkür ediyoruz. Tercihleri başımızın üstüne. Vatan için hayırlı olsun inşallah" dedi.

Yurt dışında kullanılan oyların özel kuryeler ile Ankara'ya getirileceğini kaydeden Aşçı, "Onlar bittiği anda geliyor Ankara'ya. Yüksek Seçim Kurulu'nun belirlediği bir yerde bekletiliyor. Türkiye'deki seçimlerle beraber onlarda tasvip edilecek ve aynı anda sayılacaklar. Onlar şimdi oradan güvenli bir kurye ile gelecekler" diye konuştu. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Aşçı: ''gümrükte Oy Kullanma İşlemi Bugün Tamamlanıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement