Bakan Çavuşoğlu'na Huzurevinde Sürpriz - Son Dakika
Politika

Bakan Çavuşoğlu'na Huzurevinde Sürpriz

Bakan Çavuşoğlu\'na Huzurevinde Sürpriz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ziyaret ettiği Alanya Huzurevi’nde lise son sınıfta öğrencisi olduğu emekli İngilizce öğretmeni Nili Bilkur ile karşılaştı.

07.03.2015 17:41

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ziyaret ettiği Alanya Huzurevi'nde lise son sınıfta öğrencisi olduğu emekli İngilizce öğretmeni Nili Bilkur ile karşılaştı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gazipaşa ve Alanya'da AK Parti'nin 'Sandığa Sahip Çıkıyoruz' toplantılarına katılarak, Alanya Huzurevi'ni ziyaret etti. Alanya'da turizmciler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla yapılacak toplantıya katılmak üzere 'GAP' adlı uçakla Gazipaşa Havalimanı'na gelen Bakan Çavuşoğlu'nu burada Gazipaşa Kaymakamı Kadir Ekinci, Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Bahattin Akşit, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu ve partililer karşıladı. Daha sonra Gazipaşa'da düzenlenen 'Sandığa Sahip Çıkıyoruz' toplantısına katılan Bakan Çavuşoğlu burada partililerle bir süre sohbet etti. Ardından Alanya'ya geçen Bakan Çavuşoğlu, AK Parti'nin Mahmutlar Mahalle Teşkilatı'ndaki 'Sandığa Sahip Çıkıyoruz' toplantısına katıldı.

Bakan Çavuşoğlu burada yaptığı açıklamada, partisinin kurulduğu günden bu yana en etkin propaganda yöntemlerini kullandığını söyledi. Milletin oylarına sahip çıkmaları gerektiğini belirten Bakan Çavuşoğlu, "Son derece demokratik ve şeffaf geçiyor. Çalışma yöntemimize göre sandık kurulları oluşturuyoruz. Toplam 9 kişi, sadece seçim günü değil, seçim gününe kadar çalışmalarını aktif bit şekilde yapacaklar" dedi.

Toplantı çıkışında Bakan Çavuşoğlu, gazetecilerin isteği üzerine muhabir ve kameramanlarla özçekim yaptı. Bakan Çavuşoğlu daha sonra ilçe merkezindeki Hancı Pastanesi'nde yapılan 'Sandığa Sahip Çıkıyoruz' toplantısına katıldı. Burada konuşma yapan Bakan Çavuşoğlu, "Gece gündüz çalışıyoruz. Bu gücü milletimizden alıyoruz. 7 Haziran'da mühür yine millette olacak. İnşallah milletimizden yine güz alacağız ve çalışmalarımıza devan edeceğiz. Asya, Afrika, Avrupa ve Amerika'dan AK Parti'nin siyasi başarısını öğrenmek için geliyorlar. Seçim sürecinde seçmen listelerine sahip çıkmak bizim görevimizdir" diye konuştu.

Daha sonra eşi Hülya Çavuşoğlu ile birlikte Alanya Huzurevi'ni ziyaret eden Bakan Çavuşoğlu, burada kalan yaşlı kadınlara çiçek ve hediye verdi. Bakan Çavuşoğlu burada kalan, lise son sınıfta İngilizce öğretmenliğini yapan emekli öğretmen Nili Bilkur ile karşılaştı. Bilkur ile sohbet ederek fotoğraf çektiren Bakan Çavuşoğlu, daha sonra huzurevi sakinleriyle birlikte 'Kadınlar Günü' için hazırlanan pastayı kesti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Çavuşoğlu'na Huzurevinde Sürpriz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement