Bakan Yıldız: İnsana Yatırım Yapıyoruz (2) - Son Dakika
Politika

Bakan Yıldız: İnsana Yatırım Yapıyoruz (2)

Bakan Yıldız: İnsana Yatırım Yapıyoruz (2)

Bakan YILDIZ. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Bolu'nun Gerede İlçesi'nde doğalgaz çalışmaları kapsamında kaynak atma törenine katıldı.

22.05.2011 20:10

Bakan YILDIZ: İNSANA YATIRIM YAPIYORUZ (2)

DOĞALGAZ BORUSUNA KAYNAK ATTI

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Bolu'nun Gerede İlçesi'nde doğalgaz çalışmaları kapsamında kaynak atma törenine katıldı. Taner Yıldız, ilçe girişinde Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Ak Parti Bolu Milletvekilleri Yüksel Coşkunyürek ve Fatih Metin, Gerede Kaymakamı Arslan Yurt ve Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın tarafından çiçeklerle karşılandı. Tören alanına kadar yürüyerek giden Yıldız, vatandaşları selamladı. Bir kişinin elini öpüp başına koyması üzerine Yıldız, "Lütfen, eli öpülmesi gereken sizlersiniz" dedi.

Türkiye'de, Ak Parti anlayışı ile değişim yaşandığını söyleyen Yıldız, "Kimse kimsenin kara kaşı, kara gözü için oy vermez. Yanlış yaptığımızı düşünüyorsanız Ak Parti'ye oy vermeyin. Ama doğru yapıyoruz. Türkiye'de siyasi istikrar olmadan hiçbir sektörde başarı olmaz. 2001 yılında dünya toz pembeydi. Dünyada global krizi yoktu. Ama ne oldu Türkiye toz duman oldu. Türkiye 238 milyar dolar para kaybetti. Yazık değil mi? Yalnızca kötü idare yüzünden oldu" dedi.

Yıldız, Başbakan Erdoğan'ın ne de bakanların yanlış yapma lüksünün olmadığını belirterek, şöyle konuştu:

"Türkiye insan kaynakları ile gelişiyor. Ne başbakan oldu diye başbakanımızın yanlış yapma lüksü var, ne bakan olarak benim yanlış yapma lüksüm var, ne valimizin, ne de belediye başkanının var. Hangi makamda oturuyor olursa olsun yanlış yapma lüksümüz yok. Makamda hizmet etmeden oturmak olmaz. Tercihleriniz her zaman oylarınızla birlikte hem genel seçimlerde, hem de merkezi hükümetin belirleyicisi oluyorsunuz. Tercihlerinizi doğru kullanın. Başınızı iki elinizin arasına alın, vicdanınıza sorun, düşünün. Doğru şeyler yaptığımızı düşünüyorsanız destek vermeye devam edin. Doğru şeyler, güzel şeyler yaptığımıza inanmıyorsanız destek vermeyin. Her zaman sağ duyunuza ve ferasetinize inanıyoruz" diye konuştu.

Bakan Yıldız daha sonra doğalgaz borusuna kaynak attı. - Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Bakan Yıldız: İnsana Yatırım Yapıyoruz (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement