Bakan Yılmaz ve Şahin Bingöl'de - Son Dakika
Politika

Bakan Yılmaz ve Şahin Bingöl'de

Bakan Yılmaz ve Şahin Bingöl\'de

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AnadoluJet tarafından ilk kez yapılan Ankara-Bingöl seferiyle Bingöl'e geldi.

19.09.2013 14:30

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AnadoluJet tarafından ilk kez yapılan Ankara- Bingöl seferiyle Bingöl'e geldi.

Bakanlar, Bingöl Havalimanı'nda davullu zurnalı halay eşliğinde karşılandı. Folklor ekibiyle birlikte kısa bir süre halay çeken bakanlar, karşılama töreninin ardından Bingöl Valiliğini ziyaret etmek üzere havalimanından ayrıldı. Bingöl Valiliği önünde vatandaşlar tarafından karşılanan bakanlar, halkı selamladıktan sonra valilik makamına geçti. Ziyaret basına kapalı gerçekleşti.

Bingöl'deki temaslarını sürdürecek olan Bakan Şahin ve Yılmaz, Bingöl Belediyesi'ni de ziyaret ettikten sonra, AnadoluJet Çocuk Tiyatrosu tarafından sergilenecek olan "Lambanın Sihri, Hezarfen'in Fikri" adlı oyunu izleyecek. Daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bingöl Yetiştirme Yurdu Sevgi Evlerinin açılış törenini yapacak olacak bakanlar, birtakım ziyaretlerde bulunduktan sonra akşam Bingöl'den ayrılacak. - BİNGÖL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Yılmaz ve Şahin Bingöl'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement