Balikesir'den Kılıçdaroğlu'na Tam Destek - Son Dakika
Politika

Balikesir'den Kılıçdaroğlu'na Tam Destek

Balikesir\'den Kılıçdaroğlu\'na Tam Destek

Balıkesir CHP örgütü, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na tam destek verdi.

30.06.2011 16:50

Balıkesir CHP örgütü, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na tam destek verdi. İl Başkanı Sıtkı Gider, "Bugün ayrışma zamanı değil, çalışma ve dayanışma zamanıdır. Kılıçdaroğlu'nun içimize düşürdüğü iktidar olma ateşini hiç kimsenin söndürmesine izin vermeyeceğiz" dedi.

CHP Balıkesir İl Başkanı Sıtkı Gider, Merkez İlçe Başkanı Hakan Şehirli, Balya Belediye Başkanı Dündar Cengiz, Savaştepe Belediye Başkanı Turgay Yüksel, Karapürçek Belediye Başkanı Mehmet İlban, Salur Belediye Başkanı Zeki Kilercioğlu, Gökçeyazı Belediye Başkanı Yakup Yılmaz, İl Genel Meclisi üyeleri, ilçe ve belde başkanları ile parti lokalinde basın toplantısı düzenledi.

Sıtkı Gider, Balıkesir'in tüm ilçe ve belediye başkanları ile kurultay delegelerinin Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verdiğini söyledi. Pek çok belediye ve belde başkanının işleri nedeniyle toplantıya katılamadığını ancak yaptığı görüşmelerde, hepsinin Genel Başkanın arkasında olduğunu açıklayan Gider, "Bir yıl gibi kısa zamanda CHP, iki kurultay, zorlu bir referandum, bir genel seçim geçirdi. Bu süreçte Genel Başkan Kılıçdaroğlu CHP'yi durağan bir parti konumundan, projeler üreten, 81 ilde ve 250 ilçede mitingler yapabilen bir sosyal demokrat parti niteliğine kavuşturdu" diye konuştu.

RUHUNA KARŞI ÇIKMAK BAĞNAZLIKTIR

Kılıçdaroğlu'nun koltuğuna bile oturma fırsatı bulamadan yaptığı özverili çalışmalara ve amatör ruhuna karşı çıkmanın "bağnazlık" olduğunu kaydeden Sıtkı Gider, "Daha çok çalışmaya zamanımız olsaydı, oyumuzun daha da artacağı bir gerçekti. Uzun yıllar partimize oy vermeyi asla düşünmeyen önemli sayıdaki seçmen CHP'ye sıcak bakmaya başladı. Bu kitlenin tamamı bu seçimde oydaş haline getirelememiştir. Yeterli sürede, bu tempo ve projelerle söz konusu kitlenin oyları partimizin olacaktır" dedi.

Gider, Kela Kılıçdaroğlu'nun, CHP'yi restoranlarda, salonlarda ve bürolarda siyaset yapan parti olmaktan çıkarıp gerçek kimliği olan, sokaklarda, alanlarda, köylerde halkın içinde siyaset yapan halkçı bir parti haline getirdiğini ifade etti. CHP'nin 12 Haziran seçimlerinde 20 yıldır görmediği bir çalışma düzeyine ulaştığını vurgulayan Sıtkı Gider, "Yıllarca muhalefet görevi uygun görülen CHP'nin, Kılıçdaroğlu sayesinde iktidar olma ateşi kalbine düşmüş, ülkeyi yönetmeye talip olan bir parti konumuna gelmiştir. Laik, demokrat, hoşgörü ve Kuvva-i Milliye kenti Balıkesir'den verdiğimiz bu desteğe, tüm CHP tabanının sahip çıkarak, halkçı hareketin ülkeyi saracağına inanıyoruz. Bugün ayrışma zamanı değil, çalışma ve dayanışma zamanıdır. Kılıçdaroğlu'nun içimize düşürdüğü iktidar olma ateşini, hiç kimsenin söndürmesine izin vermeyeceğiz. Bu çetin ve uzun yolda, 'Teslim olmayanlar ölümsüzdür' diyen Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu'nu yalnız bırakmayacağız" diye konuştu. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Balikesir'den Kılıçdaroğlu'na Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement