Çaldıkları İnekleri Minibüsle Kaçırmak İstediler - Son Dakika
Politika

Çaldıkları İnekleri Minibüsle Kaçırmak İstediler

Çaldıkları İnekleri Minibüsle Kaçırmak İstediler

Nizip ilçesinde, çaldıkları 2 ineği çalıntı minibüsle kaçırmaya çalışan 4 zanlıdan 1'i, takip sonucu yakalandı.

12.04.2012 18:47

Nizip ilçesinde, çaldıkları 2 ineği çalıntı minibüsle kaçırmaya çalışan 4 zanlıdan 1'i, takip sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Nizip Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Gaziantep'ten çalındığı tespit edilen 27 YN 020 plakalı minibüsü bir süre takip ederek, ilçe girişinde "dur" ihbarında bulundu.

İhtara uymayan minibüstekiler yollarına devam etti. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ve Nizip Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerin de desteği ile minibüsü yakalamak için çalışma başlatıldı.

Yaklaşık 30 dakika süren kovalamaca sonucunda, içinde sürücü ile 4 kişi ve 2 inek olduğu belirlenen minibüs, Dutlu köyü yakınlarında yolunu kesen polis otomobiline çarparak durdu. 4 şüpheli, kırsal alanda yaya olarak kaçmaya başladı.

Polis ve jandarma ekipleri, kovaladıkları şüphelilerden Abdullah B'yi (24), zeytin ağacının üzerinde yakaladı. Diğerleri ise izlerini kaybettirdi.

27 YN 020 plakalı minibüs sahibi Battal Kaya'ya, Oğuzeli ilçesine bağlı Arslanlı köyünden çalındıkları belirlenen 2 inek sahibi İsmet Kaplan'a teslim edildi.

Gözaltına alınan Abdullah B'nin hırsızlık suçundan 14 sabıkasının bulunduğu olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Çaldıkları İnekleri Minibüsle Kaçırmak İstediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement