Chp Canlarla Bir Oldu - Son Dakika
Politika

Chp Canlarla Bir Oldu

Chp Canlarla Bir Oldu

"Gelin Canlar Bir Olalım" Sloganı İle Bu Yıl İlkini Gerçekleştirdiği Piknik Ve Şenliğe CHP İl Yönetimi Başta Hasan Öztürkmen Olmak Üzere Tam Kadro Katıldı.

03.08.2010 16:49  Güncelleme: 16:52

Köseler Köyü sakinlerinin "Çepnililer Şenlikleri" adı altında ve "gelin canlar bir olalım" sloganı ile bu yıl ilkini gerçekleştirdiği piknik ve şenliğe chp il yönetimi başta hasan öztürkmen olmak üzere tam kadro katıldı.

Köseler Köyündeki ziyaret ve piknik alanında gerçekleşen şenliğe Köseler Köyü sakinlerinin yanısıra yurt dışında yaşayan gurbetçiler, Eski Bakanımız Mustafa Yılmaz, CHP Eski Milletvekili Ahmet Yılmazkaya, CHP İl Yönetimi, kadın, gençlik kolları ve ilçe yönetimleri ile binin üzerinde vatandaş katıldı.

Kurbanların kesildiği, halk ozanlarının sahne aldığı, semah gösterilerinin yapıldığı şenlik tam bir barış ve kardeşlik ortamında gerçekleşti.

Palamut ağaçlarının gölgesinde kurulan sofralarda dualar eşliğinde yemek yiyen Çepnililer gurbetteki akraba ve hemşehrileri ile hasret giderirken bu etkinliğin her yıl ve daha da geliştirilerek yapılması konusunda hemfikir oldular.

Etkinlik çok başarılı bir organizasyon olarak dikkat çekerken, binlerce kişinin paylaştığı alana giden yolların bozukluğu ve altyapı eksikliği nedeniyle belediyelere gösterilen büyük tepki dikkat çekti. Şenliğe katılan vatandaşlar birkaç kilometre ötedeki 'Dünya Offshore Şampiyonası'na tam kadro katılan Bakan Şimşek, Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve kent protokolüne de kendilerine gösterdikleri ilgisizlik nedeni ile sitem ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Politika Chp Canlarla Bir Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement