CHP'li Başkan Bakan Eroğlu'nun Seçim Otobüsünde - Son Dakika
Politika

CHP'li Başkan Bakan Eroğlu'nun Seçim Otobüsünde

CHP\'li Başkan Bakan Eroğlu\'nun Seçim Otobüsünde

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Çay İlçesi'ne bağlı Koçbeyli Belediyesi Belediye Başkanı CHP'li Resul Yıldızhan ile birlikte aynı otobüs üzerinden vatandaşlara seslendi.

28.05.2011 17:25

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Çay İlçesi'ne bağlı Koçbeyli Belediyesi Belediye Başkanı CHP'li Resul Yıldızhan ile birlikte aynı otobüs üzerinden vatandaşlara seslendi. Bakan Eroğlu, CHP'li başkanın yanında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

Seçim çalışmalarını memleketi Afyonkarahisar'da sürdüren Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Çay İlçesi'ne bağlı belde belediyelerini ziyaret etti. Bakan Eroğlu, gezi programı kapsamında ilk olarak CHP'li Koçbeyli Beldesi'ni gezdi. Bakan Eroğlu, yağmur altında ilçe girişinde karşılandı. Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Eroğlu, seçim otobüsünün yanında bekleyen çocuklara da oyuncak dağıttı. Çocuklar, Eroğlu'nun elinden oyuncakları kapmak için birbirleriyle yarıştı.

Bakan Eroğlu, daha sonra seçim otobüsünden Koçbeylilere seslendi. Bakan Eroğlu'na seçim otobüsünde Koçbeyli Belediye Başkanı Resul Yıldızhan da eşlik etti. Hükümetin Afyonkarahisar'a yaptığı hizmetleri anlatan Bakan Eroğlu'nun konuşması sık sık, 'Başkan Resul AK Parti'ye' sloganlarıyla kesildi. Bunun üzerine Bakan Eroğlu, "Şimdilik kendisi yanımızda. İşlemler sürüyor. Seçimden sonra o dediğiniz de olacak" diye vatandaşlara cevap verdi.

KILIÇDAROĞLU'NA YÜKLENDİ

Bakan Eroğlu, Başkan Yıldızhan'ın yanında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da yüklendi. Vatandaşların ilçeye "Sulama kanalı istiyoruz" sözleri üzerine Bakan Eroğlu, "Buraya CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu da geldi. Neden ondan istemediniz? Çünkü biliyorsunuz ki Sayın Kılıçdaroğlu bu isteğinizi yapamaz. Ama ben yaparım. Bu yüzden benden istiyorsunuz" diye konuştu.

Bakan Eroğlu, daha sonra Karamık Belediyesi'ni de ziyaret ederek belediye binasının açılışını yaptı. Açılıştan önce kurban kesmek isteyenlere de engel olan Bakan Eroğlu, "Bu hayvanı kesmeyelim. Onun yerine bir vakıf ya da belediyeye bağışlayalım" dedi.

Veysel Eroğlu, daha sonra Akkonak, Karacaören, İnli ve Pazarağaç beldelerini de ziyaret ederek vatandaşlardan destek istedi. - Afyon/ Çay

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika CHP'li Başkan Bakan Eroğlu'nun Seçim Otobüsünde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement