Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Kasırga Diyarbakır'da - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Kasırga Diyarbakır'da

Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Kasırga Diyarbakır\'da

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır’a gelen Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Vali Hüseyin Akyol’u ziyaret etti.

24.09.2014 12:02

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır'a gelen Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Vali Hüseyin Akyol'u ziyaret etti. Kasırga, Suriye'den iç savaştan kaçıp, Türkiye'ye göç edenlerle ilgili yaptığı açıklamasında, uluslararası alanda ciddi bir yardımın bugüne kadar gelmediği Türkiye'nin göç edenlere kendi imkanlarıyla yardım etmeye devam edeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Gelen Sekreteri Fahri Kasırga, Diyarbakır Valisi Hüseyin Akyol'u makamında ziyaret etti. Daha önce Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yaptığını aktaran Genel Sekreter Kasırga, kente yeni atanan Vali Akyol'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak üzere geldiğini aktardı. Valilik Şeref Defteri'ni imzalamasının ardından bir basın mensubunun Suriye'den Türkiye'ye göç edenlerle ilgili soruya yanıt veren Genel Sekreter Kasırga, hükümetin olaya insani olarak yaklaştığını ifade etti. Sınırlarda meydana gelen kötü olaylarda maruz kalanlara duyarsız kalmanın mümkün olmadığını aktaran Kasırga, Türkiye Cumhuriyeti devletinin göç edenlere her türlü imkanı sunmak üzere yardım etmek istediğini belirterek uluslar arası alanında bugüne kadar ciddi bir desteğin alınmadığını söyledi. Kasırga, Türkiye olarak göç edenlere kendi imkanlarıyla yardım etmeye devam edeceğini kaydetti.

Vali Akyol ise, Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Fahri Kasırga'yı Diyarbakır'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Kasırga Diyarbakır'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement