Demirhan, Batman'daki STK'ları Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

Demirhan, Batman'daki STK'ları Ziyaret Etti

Demirhan, Batman\'daki STK\'ları Ziyaret Etti

AK Parti Batman Milletvekili Aday Adayı Demirhan, Projelerini STK'larla Paylaştı

04.03.2015 07:55  Güncelleme: 09:48

AK Parti Batman milletvekili aday adayı Hüseyin Demirhan, yoğun tanıtım çalışmalarını sivil toplum örgütleriyle devam etti.

İlk ziyaretini Serbest Muhasebeci Mali müşavirler odasıyla başlatan Hüseyin Demirhan'ı, oda başkanı Servet Kurt karşıladı.

Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen nezaket ziyaretinde Hüseyin Demirhan, ilgili hedeflerini ve projelerini oda başkanı Servet Kurt'a aktardı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Serbest Muhasebeci Mali müşavirler odası başkanı Servet Kurt, yapılacak her türlü hizmet ve projelere katkı sunulması gerektiğine inandığını söyledi.

Daha sonra Memur Sen Batman şube başkanı Mehmet Ergin'i ziyaret eden Ak Parti milletvekili aday adayı Hüseyin Demirhan, Memur ve işçi emekçilerinin her zaman yanında yer alacaklarını ve milletvekili seçilmesi durumunda yeni Türkiye yolunda STK'larla, sendikalarla, basın temsilcileriyle, esnaf ve sanatkarlarla ve Batman kamuoyuyla sürekli temas halinde ve istişarelerde bulunacağını söyledi.

Memur Sen Batman şube başkanı Mehmet Ergin'de Hüseyin Demirhan'ın kendilerini ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek nezaketinden dolayı Hüseyin Demirhan'a teşekkür etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Politika Demirhan, Batman'daki STK'ları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement