DP Genel Başkan Yardımcısı Naşit Birgüvi Kırkağaç'ta - Son Dakika
Politika

DP Genel Başkan Yardımcısı Naşit Birgüvi Kırkağaç'ta

DP Genel Başkan Yardımcısı Naşit Birgüvi Kırkağaç\'ta

Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı Naşit Birgüvi, Kırkağaç'ın Bakır beldesinin Demokrat Partili Belediye Başkanı Ramazan Martin'i makamında ziyaret etti.

22.06.2012 15:19

Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı Naşit Birgüvi, Kırkağaç'ın Bakır beldesinin Demokrat Partili Belediye Başkanı Ramazan Martin'i makamında ziyaret etti.

Birgüvi'ye ziyaretinde, Genel İdare Kurulu Üyeleri Metin Dökmeciler, Gül Gülter, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Bektur, DP İl Başkanı Nihat Onbaşıoğlu, Teşkilat Başkanı Nazif Beygit, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Çelik, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Seher Sözdinler, Semra Sartık, Gülen Sultan Yüksel, Hasan Budakçı, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Küçükkara eşlik etti. Bakır Belediye Başkanı Ramazan Martin, DP Kırkağaç İlçe Başkanı Kadir Orçun, yönetim kurulu üyeleri ve partililer tarafından belediye binasında karşılanan Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Naşit Birgüvi, partililerle bir süre sohbet etti.

Yerel seçimlerin yaklaştığını, AK Parti içerisinde de Demokrat Partili bir çok ismin bulunduğunu, bu isimlere çok sıkı markaj uygulandığını iddia eden Birgüvi, Demokrat Parti'nin ulusal medya tarafından da gündemde tutulmadığını söyledi. Bir an önce derlenip toparlanıp ilçelerde, belde ve köylerde vatandaşlarla, partililerle buluşmanın şart olduğunu belirten Birgüvi, "Bizim parti olarak amacımız bir belediye başkanımızın burada başarısını daha daim kılabilme noktasında yapabileceğimiz bir şey varsa onların bize siyaset yaparken tavsiyeleri olabilecek ise bunları karşılıklı fikir alışverişi yapabilmek için bu ziyaretlerimizi şu an bütün Türkiye genelinde sürdürüyoruz" dedi.

Son zamanlarda ilçe gündemini oluşturan Kırkağaç Adliyesi'nin kapanması konusuna değinen Birgüvi, şöyle konuştu:

"Bu uygulama sadace Kırkağaç'a mahsus bir uygulama değil, bu genele malik bir uygulama. AKP'nin iş yükü hafif olan adliyeleri kapama gibi bir eğilimi var sanki Türkiye'deki yargının iş yükleri çok hafifmiş gibi, daha böyle yerelin ufak yüklerini belli merkezlere yüklüyorlar. Aslında burada amaç yük hafifletmek değil, bu olayı kendilerine göre bir düzen oluşturma amacı olarakta görebiliriz. Amaç biraz daha küçültüp daha fazla kontrole alıp daha sonra istedikleri gibi kontrollü yayılmak bunu devletin bütün kurumlarında yapıyorlar. Bu artık yargının en son anayasa paketi referandumu ile birlikte nasıl siyasi erkin eline geçtiğinin en büyük örneklerinden biridir."

Bakır Belediye Başkanı Ramazan Martin, DP Genel Başkan Yardımcısı Naşit Birgüvi'nin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek herkese teşekkür etti. Görüşmelerin ardından Birgüvi ve beraberindeki heyet Soma Cenkyeri Belediyesi'ni ziyaret etmek üzere Bakır beldesinden ayrıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika DP Genel Başkan Yardımcısı Naşit Birgüvi Kırkağaç'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement