DP'nin Seçim Bürosu Açılışına At Getiren Belediye Başkan Adayı: "Kırat Sinirden Kızardı" - Son Dakika
Politika

DP'nin Seçim Bürosu Açılışına At Getiren Belediye Başkan Adayı: "Kırat Sinirden Kızardı"

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Belediye Başkanlığı’na Demokrat Parti’den (DP) aday olan Erol Göre, partisinin seçim bürosu açılışına at getirdi.

13.03.2014 09:13

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Belediye Başkanlığı'na Demokrat Parti'den (DP) aday olan Erol Göre, partisinin seçim bürosu açılışına at getirdi. Kahverengi ata dikkat çeken Göre, "Atımızı gördünüz. Arkadaşlar soruyor. At neden beyaz değil diye. Atın sinirden, stresten rengi değişti. Yeter artık diyor" ifadelerini kullandı. Atın tören alanında bulunan otobüs durağına attığı çifte izi de dikkatlerden kaçmadı.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Demokrat Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi, ilk seçim bürosunun açılışını düzenlenen törenle gerçekleştirdi. Programa, açılış töreni için özel getirilen ve Demokrat Parti bayrakları ile donatılan 'Azem' adlı yarış atı damga vurdu.

Programın açılış konuşmasını yapan DP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Erol Göre, "Ben sizlerin içinden biri olarak bu göreve talibim. Ben sizleri çok seviyorum. Hepiniz benim için birer mücevhersiniz. Seçimler yaklaşıyor. Herkes bir şeyler yapmaya çalışıyor. Farklı farklı oyunlar, düzenler ortaya çıkıyor. Birileri meclis listesi yaparken birbirine giriyor. Diğeri listesini yaparken tabanını düşünmeden kendi istediklerini listeye alıyor" dedi.

AK Parti'nin son kullanma tarihinin geçtiğini öne süren Göre, "Bir bermuda üçgeni gibi, Ali Ertem, Ömer Bey ve Remzi Garip, ortalarında da Çerkezköy. 15 gün önce bir partideyken bugün başka bir partide. Siz bunların ilçeye hizmet edeceğine inanıyor musunuz?" diye sordu.

Hizmet aşkı olanın menfaatini düşünmemesi gerektiğini söyleyen Göre, "Belediye Başkanı olmuşsun. Bal tutan parmağını yalar. Ben de yalarım. Ama bunlar kavanozu kapağıyla yutmuşlar" diye konuştu.

"ŞİMDİ KIRATIN ŞAHLANMA ZAMANI"

Çok heyecanlı olduğunu söyleyen Göre, "Atımızı gördünüz. Arkadaşlar soruyor. At neden beyaz değil diye. Atın sinirden stresten rengi değişti. Sinirden kızardı. Yeter artık diyor. Şimdi kıratın şahlanma zamanı gelmiştir" dedi. Atın tören alanında bulunan otobüs durağına attığı çifte izi de dikkatlerden kaçmadı.

Herkesin seçimlerde kendine yakın hissettiği adaya oy verdiğini söyleyen Göre, "Bu aday içinizden biri olmalı. Eğer ben seçilirsem, Çerkezköy'ü belediye binasından değil, sizlerin içinden yöneteceğim" şeklinde konuştu.

Çerkezköy'de yaşayanların vergilerini ve faturalarını ödediğini söyleyen Erol Göre, "Peki belediye ne yapıyor. 'Yol yapıyoruz' diyorlar. Mecburen yapacaksın arkadaş. Yolla hizmet olmaz. Ambardere'de piknik alanı yapacakmış. Yapacak tabi" ifadelerini kaydetti.

Çerkezköy'de 77 bin seçmen olduğunu söyleyen Göre, "Çerkezköy'de 10-15 bin kararsız oy var. Bu oyların boşa gitmemesi için o seçmenlere sesleniyorum. İyi düşünün" ifadelerini kullandı. - TEKİRDAĞ

DP\'nin Seçim Bürosu Açılışına At Getiren Belediye Başkan Adayı: "Kırat Sinirden Kızardı"
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika DP'nin Seçim Bürosu Açılışına At Getiren Belediye Başkan Adayı: 'Kırat Sinirden Kızardı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement