Harran Belediye Başkanı MHP'den İstifa Etti - Son Dakika
Politika

Harran Belediye Başkanı MHP'den İstifa Etti

Harran Belediye Başkanı MHP\'den İstifa Etti

Ak Parti'nin aday listesini açıklamasının ardından tepkilerin yükseldiği Şanlıurfa'da MHP de karıştı.

13.04.2011 12:10

Ak Parti'nin aday listesini açıklamasının ardından tepkilerin yükseldiği Şanlıurfa'da MHP de karıştı. AK Parti'den aday gösterilmeyen Çağla Aktemur Özyavuz'un eşi İbrahim Özyavuz'un, MHP'den 2'nci sıra adayı gösterileceğinin açıklanması üzerine, İbrahim Özyavuz'un amcasının oğlu Harran Belediye Başkanı MHP'li Mehmet Özyavuz partisinden istifa etti. Özyavuz, "Parti içinde yaşanan huzursuzluklar ve listeye tepki için MHP'den istifa ediyorum" dedi.

Yıllardır MHP çatısı altında siyaset yaptığını belirten Mehmet Özyavuz, "Bu son süreçte yapılan yanlışlıklar, parti içi huzursuzluklar ve tabanın tepkisine yol açan milletvekili listesi karşısında sessiz kalamazdım. Ben de istifa dilekçemi hazırladım ve genel merkeze yolladım" açıklamasını yaptı.

İstifasının kuzeninin aday gösterilmesiyle ilgisi olup olmadığı yönündeki soruları yanıtsız bırakan Özyavuz, gün içerisinde bazı MHP'lilerle birlikte basın toplantısı düzenleyeceklerini ve toplu halde MHP'den ayrılacaklarını açıklayacaklarını da kaydetti. - Şanlıurfa/ Harran

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Harran Belediye Başkanı MHP'den İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement