Kuşu Belediye Başkanı ve 6 meclis üyesi partilerinden istifa etti - Son Dakika
Politika

Kuşu Belediye Başkanı ve 6 meclis üyesi partilerinden istifa etti

Kuşu Belediye Başkanı ve 6 meclis üyesi partilerinden istifa etti

Simav ilçesine bağlı Kuşu beldesi Belediye Başkanı Halil Ergenç ve Belediye Meclisi'nin 6 üyesi, Büyükşehir Belediye Yasası ile Kuşu beldesinin köy yapılmasını protesto için partilerinden istifa ...

24.11.2013 21:33

Simav ilçesine bağlı Kuşu beldesi Belediye Başkanı Halil Ergenç ve Belediye Meclisi'nin 6 üyesi, Büyükşehir Belediye Yasası ile Kuşu beldesinin köy yapılmasını protesto için partilerinden istifa ettiklerini bildirdi.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki protestoya, MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık, Kuşu'nun Köy Olmasını İstemeyenler Platformu üyeleri, mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

Ergenç, burada yaptığı konuşmada, yeni yasa gereği köy statüsüne düşecekleri gerekçesiyle belde halkının tepkisini seçimlerde göstereceğini ve bunu tepkilerini yerel seçimler öncesinde sık sık gündeme getirmek için demokratik düzeyde protesto ettiklerini söyledi.

Ergenç ve Belediye Meclisi üyeleri Hamza Güleç, Nurullah Bozkurt, Musa Türe, Bahattin Akın, Veli Gündoğdu ve Şükrü Karakaş, AK Parti'den istifa ettiklerini açıkladı.

2- Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Prof.Dr. Alim Işık'ın konu hakkındaki açıklamaları

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Kuşu Belediye Başkanı ve 6 meclis üyesi partilerinden istifa etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement