"Meclis'te O Kadar Dansöze Bir Çalgıcı Lazım" - Son Dakika
Politika

"Meclis'te O Kadar Dansöze Bir Çalgıcı Lazım"

"Meclis\'te O Kadar Dansöze Bir Çalgıcı Lazım"

Kendisine 'Çalgıcı' benzetmesi yapılmasına CHP adayı Tolga Çandar, ilginç bir cevap verdi.

19.05.2011 14:50  Güncelleme: 15:22

Muğla CHP 1'inci sıra milletvekili adayı Tolga Çandar, kendisine AK Partililer tarafından 'Çalgıcı' benzetmesi yapılmasına 'Mecliste bulunan bu kadar dansöze 1 çalgıcı lazım. O da benim" diye yanıt verdi.

Muğla CHP milletvekili adayları Tolga Çandar, Prof. Dr. Nurettin Demir, Dr. Ali Arslan, Ömer Süha Algan, Mustafa Öztürk, Emrah Doğu Beyobası Toparlar beldelerindeki tanıtım toplantılarına katıldı.

CHP'liler, toplantılarda AK Parti Hükümeti'nin icraatlarını eleştirirken, Dr. Ali Arslan, Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermenin vatana ihanet olduğunu ileri sürdü. Diyarbakır bağımsız bir milletvekili adayı Altan Tan'ı eleştiren Emrah Doğu, 'Bu siyasi ahlaksız, ilkesiz adam bundan 5 gün önce açıklama yapıyor. Diyor ki (En fazla din adamlarını Muğla'ya, Marmaris'e, Bodrum'a, Köyceğiz'e gönderin. Çünkü burada yaşayan adamlar, abdest almasını ve namaz kılmasını bilmez. ) Buradan o şahsa sesleniyorum. Biz Muğlalılar abdest almasını da biliriz, namaz kılmasını biliriz. Ama sen önce namaz kılıp abdest aldığın topraklara ihanet etmemesini öğreneceksin" dedi.

Kamyon kasası üzerine hazırlanan platformda sahne alarak saz çalıp türkü de söyleyen Tolga Çandar, önce kendisine Ak Partililer tarafından 'Çalgıcı' benzetmesi yapımasına 'Mecliste bulunan bu kadar dansöze 1 çalgıcı lazım. O da benim" diye yanıt verdi. Çandar, 'Adam dediğin, siyasetçi dediğin, erkek dediğin kıvırtmayacak. Bizim ruhumuz efe. Biz Kuva-yı Milliye döneminde de emperyalizme karşı savaş vermiş efelerin torunlarıyız. Efe dediğin adamın gıçı başı oynamaz. Bir tarafın oynuyorsa onu ben bilemem, onun adı başka" dedi.

Başbakan Erdoğan'ı da eleştiren Çandar, 'Tanrı birisine vicdan veriyor, birisine vermiyor. Recep Tayyip efendi'ye vermemiş vicdan. Ben olduğunu sanmıyorum. Bazen salya sümük ağlıyor ya İnanmadığı bir şey için ağlayan adama bizde artist diyorlar. İnanmadığın birşey için sahnede ancak ağlanır" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika 'Meclis'te O Kadar Dansöze Bir Çalgıcı Lazım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement