Melih Gökçek ve Mansur Yavaş Tv'de Kapıştı - Son Dakika
Politika

Melih Gökçek ve Mansur Yavaş Tv'de Kapıştı

Bugün TV Mansur Yavaş’ın konuk olduğu programa Melih Gökçek’in bağlanmasıyla çıkan hararetli tartışmanın ardından Gökçek’i canlı yayından aldı.

13.03.2014 11:24

CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Bugün TV’de Adem Yavuz Arslan’ın programına konuk oldu.

Bir süre sonra programa katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Mansur Yavaş’ın otobüslerde indirim yapacağı vaadi ile ilgili bazı sorular yöneltmesi sonrasında gerginlik başladı. Bunun üzerine program moderatörü gazeteci Adem Yavuz Arslan, Melih Gökçek’e ‘Siz sorularınızı sorun, daha sonra Mansur Bey cevaplasın’ diye müdahale etti. Gökçek ise karşılıklı soru-cevap şeklinde tartışmak istediğini söyledi. Araya giren Mansur Yavaş ‘Siz merak etmeyin belediye başkanı olunca belediye bütçesini zaten ben yöneteceğim.’ diye cevap verdi.

MELİH GÖKÇEK’İ YAYINDAN ALDILAR

Yavaş, Gökçek’in diğer sorularına cevap vermekten kaçınınca araya tekrar Adem Yavuz Arsan girdi. Bir sürede Arslan ile karşılıklı tartışan Gökçek’in ‘Siz kalkıp lütfen CHP adayını korumayın. Biliyorum siz şahsen CHP adayını destekliyorsunuz ve oyunuzu ona vereceksiniz’ çıkışında bulununca Arslan ‘Ben oyumu kime vereceğimi kendim bilirim’ dedi ve bir süre sonra Bugün TV, Gökçek’i canlı yayından aldı.

Melih Gökçek ve Mansur Yavaş Tv\'de Kapıştı
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Melih Gökçek ve Mansur Yavaş Tv'de Kapıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement