Milletvekili Karapaşaoğlu'ndan "Korsan" Benzetmesine Cevap - Son Dakika
Politika

Milletvekili Karapaşaoğlu'ndan "Korsan" Benzetmesine Cevap

Milletvekili Karapaşaoğlu\'ndan "Korsan" Benzetmesine Cevap

AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Altan Karapaşaoğlu, Bazı Ulusal Gazetelerde Çıkan "Korsan" Benzetmelerine Tepki Göstererek, "O Sadece Bazı Arkadaşlarımızla Kendi Aramızda Konuştuğumuz Bir Şeydi. Ne Komisyona Geldi Ne de Komisyondan Geçti" Dedi.

10.03.2008 16:29

AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Altan Karapaşaoğlu, bazı ulusal gazetelerde çıkan "korsan" benzetmelerine tepki göstererek, "O sadece bazı arkadaşlarımızla kendi aramızda konuştuğumuz bir şeydi. Ne komisyona geldi ne de komisyondan geçti" dedi.

AK Parti Bursa İl Başkanlığı binasında basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Karapaşaoğlu, bazı basın-yayın organlarında çıkan "Sosyal Güvenlik Reformu Tasarısı'na alt komisyonda 'korsan' olarak eklenen madde, yine aynı yöntemle tasarıdan çıkarıldı" haberlerine cevap verdi. 2000 yılında AK Parti'nin kurulduğunu belirten Karapaşaoğlu, "2002 yılında iktidara geldik. Bizim lojman hakkımız elimizden alındı. Eskiden telefon faturalarımızın yüzde 50'si ödeniyordu, onu da kaldırdılar. Bizim her hafta seçim bölgemize gitmemiz isteniyor. Seçim bölgemize bir gidip gelmemiz bin YTL'ye mal oluyor. Biz de bazı milletvekili arkadaşlarımızla birlikte maaşlarımıza 1000-1500 YTL zam yapılması konusunda konuştuk. Ama sadece konuştuk. Bu ne komisyona geldi ne de komisyondan geçti. Bu kim tarafından basına sızdırıldı bilmiyorum" dedi.

(RFK-MŞ-CC-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Milletvekili Karapaşaoğlu'ndan 'Korsan' Benzetmesine Cevap - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement