"Bu Seçimlerde Birlik ve Beraberliğimizi Göstereceğiz" - Son Dakika
Politika

"Bu Seçimlerde Birlik ve Beraberliğimizi Göstereceğiz"

"Bu Seçimlerde Birlik ve Beraberliğimizi Göstereceğiz"

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Bu seçimlerde birlik ve beraberliğimizi göstereceğiz." dedi.

25.01.2014 22:24  Güncelleme: 23:10

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Bu seçimlerde birlik ve beraberliğimizi göstereceğiz. Dünyaya, yedi düvele diyeceğiz ki sizin ne planınız olursa olsun o planları bozan Allah'ın da bir planı vardır. Siz ne yaparsanız yapın, 'bu milletin birliğini, beraberliğini bozamayacağız' diyeceksiniz" dedi.

Sivas'taki temasları kapsamında esnaf ziyaretinde bulunan Yılmaz, ziyaretlerin ardından, Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne geçerek, umreye gidecek vatandaşları kutsal topraklara uğurlama programına katıldı. Daha sonra, AK Parti'nin Sivas'taki ilçe ve belde belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısına iştirak eden Yılmaz, 4 Eylül Spor Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, 30 Mart'taki yerel seçimlerin, Cumhurbaşkanlığı seçimini ve genel seçimleri etkileyeceğini söyledi.

Yerel seçimlerin önemini vurgulayan Yılmaz, "2023 hedefine yüz akıyla ulaşabilmek için, dünyanın 10 büyük ülkesinden biri olabilmek için bu seçim önemli. Sivas, bize güvendi, AK Parti'ye güvendi. AK Parti de hiç şüpheniz olmasın Sivas'ın yüzünü kara çıkarmadı" diye konuştu.

Birlik ve beraberlik mesajları veren Yılmaz, "Bu seçimlerde birlik ve beraberliğimizi göstereceğiz. Dünyaya, yedi düvele diyeceğiz ki sizin ne planınız olursa olsun o planları bozan Allah'ın da bir planı vardır. Siz ne yaparsanız yapın, 'bu milletin birliğini, beraberliğini bozamayacağız' diyeceksiniz. Bizim husumete zamanımız yok. Biz muhabbet fedaileriyiz. Bir her yere sevgiyle gideceğiz, her kapıyı çalacağız" ifadelerini kullandı.

Yerel seçimlerde sadece partililerin değil, herkesin var gücüyle çalışması gerektiğini dile getiren Yılmaz, şunları kaydetti:

"Biz çalışırsak Allah emeğimizin karşılığını verir inşallah. Biz inanıyoruz ki zafer, Allah'tandır ama o yolda çalışmak, gayret göstermekse bizdendir. Yarın Hakk'ın huzuruna vardığımızda biz üstümüze düşeni yaptık diyebilmeliyiz. İşte bunun için de bizim gece gündüz çalışmamız lazım. Bizler bir ve beraber olduğumuz sürece inşallah 30 Mart akşamı yüz akıyla Sivas'a 24 belediye başkanı sunacağız. Türkiye'nin, sadece Türkiye'nin değil, Gazze, Mısır, Suriye, Myanmar ve Arakan'da da bütün mazlum milletlerin umudu olduğunu bilerek hareket edeceğiz."

Vatandaşlara bugüne kadar yapamayacakları konularda söz vermediklerini belirten Yılmaz, "Her verdiğimiz sözün de arkasında olduk. İnşallah 21. yüzyılda hem Türkiye'yi dünyada hak ettiği yere getireceğiz hem de Sivas'ı Türkiye'de ileri gitmiş, kalkınmış iller arasına koyacağız. Bunun için tek şansımız, birliğimizi, beraberliğimizi güçlendirmek" diye konuştu.

Yılmaz'ın, "Sizlerden bir söz istiyorum. Allah için, Resulullah için, AK Parti'nin Başbakanı için var gücümüzle çalışmaya var mıyız? Çalmadığımız, gitmediğimiz kapı kalmayacağına var mıyız?" diye seslenmesi üzerine, salondakiler "varız" şeklinde karşılık verdi.

Bakan Yılmaz'ın konuşmasının ardından, AK Parti'nin Sivas'taki ilçe ve belde belediye başkan adayları tanıtıldı. Toplantıda, AK Parti'nin Sivas Belediye Başkan adayı Sami Aydın da konuşma yaptı.

İlçe ve belde belediye başkan adaylarının isimleri şöyle:

"Hasan Şen (Akıncılar), Necmettin Mermer (Altınyayla), Halit Yazıcı (Divriği), Necdet Oktay Karaman (Doğanşar), Hakan Bozbıyık (Gemerek), İbrahim Yenidünya (Gölova), Mehmet Aktaş (Gürün), Mitat İlhan (Hafik), Durhan Demir (İmranlı), Mehmet Öztürk (Kangal), Eyüp Ayın (Koyulhisar), Fazlı Yüksel (Suşehri), Ahmet Turgay Oğuz (Şarkışla), İsrafil Göçgün (Ulaş), Mustafa Arda (Yıldızeli), Seyit Ahmet Pala (Zara), Mehmet Tek (Altınyayla/Deliilyas), Cemal Gülcemal (Gemerek/Sızır), Mahmut Aktaş (Merkez/Yıldız), Hakverdi Bulut (Şarkışla/Cemel), Hayri Solmaz (Şarkışla/Gürçayır), Mehmet Akpınar ." - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Politika 'Bu Seçimlerde Birlik ve Beraberliğimizi Göstereceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ali tanrıverdi: Allah ı Resullullah ı araya neden katıyorsunuz ?? Utanmıyor musunuz ??? 2 0 Yanıtla

Advertisement