Oktay Vural Rize'de - Son Dakika
Politika

Oktay Vural Rize'de

Oktay Vural Rize\'de

Rize’de konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, Türkiye Cumhuriyeti üzerinde kaçak inşaata izin vermeyeceklerini söyledi.

07.03.2014 16:59

Rize'de konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, Türkiye Cumhuriyeti üzerinde kaçak inşaata izin vermeyeceklerini söyledi.

Seçim çalışmaları için Rize'ye gelen MHP Genel Başkan Yardımcı Oktay Vural, cuma namazını Sahil Camisinde kıldı. Namaz sonrası partililer Dombra müziği eşliğinde Memişağa Parkı'na doğru yürümeye başladı. Yürüyüş sırasında Oktay Vural'ın üzerine doğru yürüyerek bağıran bir kişi partililer tarafından engellendi. Akli dengesinin bozuk olduğu düşünülen kişi polis tarafından bir işyerine sokularak partililerden uzaklaştırıldı. Vural, Memişağa Parkı'nda partililere hitap etti. Vural, ülkede kaçak inşaata izin vermeyeceklerini belirterek "Demokratikleşme paketi adı altında PKK terör örgütünün meşrulaşması, terör örgütü mensuplarına siyasetin önünün açılması, sınıflarımızın, okullarımızın dillere göre bölünmesi yanlış. Biz birbirimizi anlayamazsak nasıl bir millet oluruz. Onun için bu istikamet doğru bir istikamet değildir. Birileri kalkıp utanmadan 'biz 30 marttan sonra özerkliği inşa edeceğiz' diyor. Biz bu Cumhuriyeti Doğusu ile Batısı ile, Kuzeyi ile Güneyi ile bir ve bütün olarak kurduk. Kaçak inşaata izin vermeyiz."

Vural, Cumhuriyet'in istikametini İmralı'ya teslim etmeyeceklerini ifade ederek şunları söyledi: "Üç beş çapulcuya mı teslim edeceğiz ülkeyi, irademizi, geleceğimizi ve Cumhuriyeti. PKK başta Kürt kökenli kardeşlerimizi katletmiş bir terör örgütüdür. Bu milletin istikametini, uğrunda Kurtuluş Savaşı verdiğimiz Cumhuriyetin istikametini İmralı'ya teslim ettirmeyeceğiz."

Mitinge eski ANAP Milletvekili Ahmet Kabil'in de katılarak destek verdiği görüldü. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Oktay Vural Rize'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement