Sağlık Bakanı: Malatya'daki Depremde Sağlık Açısından Olumsuzluk Yaşanmadı - Son Dakika
Sağlık

Sağlık Bakanı: Malatya'daki Depremde Sağlık Açısından Olumsuzluk Yaşanmadı

Sağlık Bakanı: Malatya\'daki Depremde Sağlık Açısından Olumsuzluk Yaşanmadı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki deprem sonucunda sağlık açısından herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını açıkladı. Malatya ve Kahramanmaraş İl Ambulans Servisi Başhekimliklerine herhangi bir çağrı yapılmamıştır. Bakan Koca, halka geçmiş olsun dileklerini iletti.

12.08.2023 20:40

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde bugün saat 16.39'da meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki depreme ilişkin; "Deprem sonucunda sağlık açısından bilinen bir olumsuzluk yaşanmamış, Malatya ve Kahramanmaraş İl Ambulans Servisi Başhekimliklerine çağrı olmamıştır" açıklamasını yaptı.

AFAD; Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde, bugün saat 16.39'da ve 16.40'ta, 6.35 ve 7 kilometre derinlikte, 4,8 ve 4,5 büyüklüğünde iki deprem olduğunu açıkladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, meydana gelen depreme ilişkin açıklama yaptı.

Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Saat 16.39'da meydana gelen Malatya Yeşilyurt merkezli 4.8 büyüklüğündeki deprem sonucunda sağlık açısından bilinen bir olumsuzluk yaşanmamış, Malatya ve Kahramanmaraş İl Ambulans Servisi Başhekimliklerine çağrı olmamıştır. Halkımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Sağlık Sağlık Bakanı: Malatya'daki Depremde Sağlık Açısından Olumsuzluk Yaşanmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement