5.antalya Uluslararası Triatlon Yarışları Başlıyor - Son Dakika
Spor

5.antalya Uluslararası Triatlon Yarışları Başlıyor

5.antalya Uluslararası Triatlon Yarışları Başlıyor

Triatlon Federasyonu’nun 2014 yılı faaliyet programında yer alan 5. Antalya Ulusal Triatlon ve 5. ETU Avrupa Kupası Triatlon Yarışmaları, 3-4 Mayıs tarihleri arasında Konyaaltı sahilinde gerçekleştirilecek.

01.05.2014 11:34

Triatlon Federasyonu'nun 2014 yılı faaliyet programında yer alan 5. Antalya Ulusal Triatlon ve 5. ETU Avrupa Kupası Triatlon Yarışmaları, 3-4 Mayıs tarihleri arasında Konyaaltı sahilinde gerçekleştirilecek.

Triatlon Federasyonu'nun 2013 yılı faaliyet programında yer alan Antalya 5. ETU Antalya Avrupa Kupası Triatlon Yarışması, 3-4 Mayıs tarihleri arasında Antalya'da başlıyor.

Antalya Konyaaltı Kent Meydanı'nda ITU Triatlon Avrupa Kupası kapsamında düzenlenecek olan Antalya 5. ETU Antalya Avrupa Kupası Triatlon Yarışması, 3 Mayıs tarihinde halk triatlonu ile start alacak. 4 Mayıs Pazar günü yapılacak uluslararası yarışmaya Yıldız Erkek ve Bayan, Genç Erkek ve Genç Bayan kategorilerinde 28 ülkeden yaklaşık 250 sporcu katılacak. Türkiye ise yarışmalarda 4 bayan 3 erkek olmak üzere 7 sporcu ile temsil edilecek.

5. Antalya Ulusal Triatlon ve 5. ETU Avrupa Kupası Triatlon Yarışmalarının basın toplantısı Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ve Milli Takım Sporcularının katılımıyla gerçekleştirildi. Yarışlar hakkında bilgi veren Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş, Türkiye'de Triatlon yapan sporcu sayısının her yıl arttığını söyledi. Geçtiğimiz yıl 3 bin lisanslı sporcunun olduğunu hatırlatan Güneş, "Bu yıl ise bu rakamı 3 bin 500'ün üzerine çıkarmak istiyoruz. Bunun için alt yapıya çok önem veriyoruz, antrenörlerimiz Türkiye'nin bütün illerini dolaşıyor" dedi. Antalya'nın Triatlon sporu için çok uygun bir şehir olduğunu ifade eden Güneş, Antalya'yı Triatlon şehri yapmak istediklerini söyledi.

Toplantıda Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ise gazeteciler olarak triatlon sporunun yaygınlaşması için daha çok destek verecekleri kaydetti.

Toplantı yarışma hakkındaki sunumlarla devam etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 5.antalya Uluslararası Triatlon Yarışları Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement