Almanya-Cezayir / Maç Özeti - Son Dakika
Spor

Almanya-Cezayir / Maç Özeti

Almanya-Cezayir / Maç Özeti

Dünya Kupası ikinci tur mücadelesinde Almanya, Cezayir'i 2-1'lik skorla mağlup etti ve adını çeyrek finale yazdıran ekip oldu.

01.07.2014 01:58

Dünya Kupası ikinci tur mücadelesinde Almanya Cezayir'i 2-1'lik skorla mağlup etti ve adını çeyrek finale yazdıran ekip oldu. Almanya'yı galibiyete taşıyan goller Andre Schürrle ve Mesut Özil'den geldi.

Bir dönem Türkiye'de çalışan iki teknik adamı karşı karşıya getiren mücadelenin ilk yarısında Cezayir Milli Takımı sadece Almanya'yı değil tüm futbolseverleri şaşırtan bir futbol sergilerken, Faouzi Ghoulam ve Sofiane Feghouli önemli gol fırsatlarını değerlendiremedi.

Orta saha ve forvet hattı arasındaki mesafeyi kısa tutarak Almanya'nın oyun kurmasını engelleyen Cezayir, özellikle ilk yarıda Saphir Taider'in orta sahadaki üst düze futboluyla Almanya'ya üstünlük sağlasa da bu bölümde libero gibi oynayan Manuel Neuer'i geçemedi ve ilk 45 dakika 0-0 sona erdi.

Maçın ikinci yarısına ilk 45 dakikanın etkisiz ismi Mario Götze'nin yerine Andre Schürrle'ye şans vererek başlayan Joachim Löw, oyun anlamında istediğini aldı ve Alman Milli Takımı karşılaşmanın ikinci yarısında maçın hakimiyetini eline geçirdi ancak Cezayir kalecisi Rais M'Bolhi kalesini gole kapattı.

Karşılaşmanın normal süresi 0-0 sona ererken, dengeyi bozan gol duraklamaların hemen başında Andre Schürrle'den geldi. Thomas Müller'in pasını iyi değerlendiren yıldız futbolcu savunmaya rağmen topa müdahele etmeyi başardı ve 92. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Almanya-Cezayir / Maç Özeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement