Altınordu Davraz Kampına Başladı - Son Dakika
Spor

Altınordu Davraz Kampına Başladı

Altınordu Davraz Kampına Başladı

Altınordu, 11 gün sürecek 2. etap kamp çalışmaları için Isparta Davraz'a gitti.

15.07.2014 16:46

Altınordu, 11 gün sürecek 2. etap kamp çalışmaları için Isparta Davraz'a gitti. 28 kişilik oyuncu kadrosuyla Davraz'a giden kırmızı-lacivertli ekip, günün ilk çalışmasını da burada gerçekleştirdi. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, Kuşadası Sürekli Kamp Merkezi ve Selçuk Efes Tesisleri'nde yapılan ilk etap kamp çalışmalarının oldukça verimli geçtiğini söyleyerek, "Kampta eski ve yeni oyuncular uyum sorunu yaşamadı. Tatilde oyuncularımıza verdiğimiz program uygulandığı için ilk etabı rahat geçirdik" dedi.

Davraz kampında oyunsal anlamda eksikleri görüp bunları gidermek için çalışmalar yapacaklarını sözlerine ekleyen Hüseyin Eroğlu, "Davraz kampıyla birlikte geçen sezonki gibi yüksek tempoda oynamak ve topa sahip olmak, hücum varyasyonlarının üzerine koyup çalışmamız gerekiyor. Rakiplerimiz güçlü. Bunun için daha çok çalışmamız gerekiyor. Yeni gelen oyuncularımızı da bu sistemin içerisine dahil ederek uyumlarını artırmayı hedefliyoruz. Sezona en iyi şekilde başlamak istiyoruz" diye konuştu.

Altınordu, Davraz kampında Kardemir Karabükspor ve Alanyaspor ile iki hazırlık maçı yapacak. Kamp kadrosunda şu isimler yer alıyor: "Evren Üstündağ, Cihan Topaloğlu, Erce Kardeşler, Kemal Cingirt, Sinan Osmanoğlu, Murat Cömert, Gökhan Yılmaz, Koray Kaçınoğlu, Yusuf Abdioğlu, Çağlar Söyüncü, Murat İrişli, Timur Temeltaş, Arif Morkaya, Engin Güngör, Halil İbrahim Tuna, Ozan Sol, Berkay Samancı, Mert Hakan Yandaş, Erdoğan Yeşilyurt, Alim Harlak, Mertan Caner Öztürk, Taha Balcı, Doğan Karakuş, Göksu Türkdoğan, Yasin Kocatepe, Yusuf Yalçın Aslan, Kerim Alıcı, Fatih Aktay." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Altınordu Davraz Kampına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement