Altınordu'ya Rasim Kara'dan Ziyaret - Son Dakika
Spor

Altınordu'ya Rasim Kara'dan Ziyaret

Altınordu\'ya Rasim Kara\'dan Ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü Kaleci Departmanı Sorumlusu Rasim Kara, Altınordu'nun konuğu oldu.

19.02.2016 12:54

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü Kaleci Departmanı Sorumlusu Rasim Kara, Altınordu'nun konuğu oldu.

Kırmızı lacivertli ekibin küçük yaş gruplarındaki kaleci eğitimlerini incelemek ve ortak projeler konusunda fikir alışverişinde bulunmak üzere İzmir'e gelen Rasim Kara, önce Yeşilyurt'taki Sait Altınordu Yerleşkesi'ni (AFEK) gezdi. AFEK'te Teknik Koordinatör Zafer Bilgetay ve teknik ekipten bilgiler alan Rasim Kara, daha sonra Torbalı ve Selçuk- Efes Tesisleri'ne gitti. Altınordu'yu örnek bir proje olarak nitelendiren tecrübeli teknik adam, daha sonra şunları söyledi:

"Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, sadece Türkiye'de değil, pek çok Avrupa ülkesinde yapılmayanları yaptı. Bunlar, kolay şeyler değil. Altınordu'daki çalışmalar Türk futboluna ve her yaş grubundaki milli takımlara çok önemli katkılar sağlayacak. Zaten bunun ilk meyveleri alınmaya başlandı. Dileğimiz, burada başlayan hareketin, diğer kulüplerin de bakış açısını değiştirmesidir."

FOTOĞAFLI
- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Altınordu'ya Rasim Kara'dan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement