Amrabat: Galatasaray'a Dönmek İstiyorum - Son Dakika
Spor

Amrabat: Galatasaray'a Dönmek İstiyorum

Amrabat: Galatasaray\'a Dönmek İstiyorum

Galatasaray'ın İspanyol Malaga'ya kiraladığı Amrabat, oynadığı maçta 1 gol 1 asistlik performans sergiledi, "Hedefim G.Saray'a dönmek." dedi.

11.03.2014 19:12  Güncelleme: 08:48

Galatasaray'dan kiralık olarak İspanya'nın Malaga takımına transfer olan Nordin Amrabat, Osasuna karşısında ilk golünü attı. Maçta bir de asist yapan Faslı futbolcu, zorlu karşılaşmanın ardından duygularını açıkladı.

"KENDİMLE GURUR DUYUYORUM"

Hollanda basınına konuşan Amrabat, "Böyle bir performans gösterdiğim için kendimle gurur duyuyorum. Hocamız Bernd Schuster takıma geldiğimden beri benden çok memnun olduğunu söylüyor" dedi.

"REAL MADRID MAÇINI KAZANABİLİRİZ"

La Liga'da 5 maç sonra galip gelerek kötü seriyi sona erdirdiklerini söyleyen deneyimli orta saha oyuncusu, "Gelecek hafta Real Madrid ile oynuyoruz. Evet zor bir maç olacak ama kazanabiliriz. Futbolda ne olacağını önceden bilemezsiniz. Valladolid'in Barcelona'yı nasıl yendiğini gördünüz. Biz de Real Madrid'i yenebiliriz. Onlar da yenilemez değiller. Ben geçen yıl Galatasaray forması ile bunu başarmıştım" diye konuştu.

Amrabat geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın Real Madrid'i İstanbul'da 3-2 mağlup ettiği karşılaşmada forma giymiş, Drogba'nın attığı şık topuk golünün asistini yapmıştı.

"HEDEFİM G.SARAY'A DÖNMEK"

İspanya'da başarılı performansıyla övgü toplayan Nordin Amrabat buna karşın aklının hala sarı kırmızılı takımda olduğunu da belirterek sözlerini şöyle tamamladı: "İspanya'da şu ana kadar kendimi iyi hissettim ve keyfim yerinde ama önceliğim her zaman sezon sonunda Galatasaray'a dönmek."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Amrabat: Galatasaray'a Dönmek İstiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement