Anadolu Efes Genel Menajeri Özerhun Açıklaması - Son Dakika
Spor

Anadolu Efes Genel Menajeri Özerhun Açıklaması

Anadolu Efes Genel Menajeri Özerhun Açıklaması

"Türk Telekom'u yenerek, galibiyet serimizi 11 maçı çıkardığımız için mutluyuz"

30.12.2013 12:35

Beko Basketbol Ligi'nde Türk Telekom'u deplasmanda 75-69 yenerek, üst üste 11. maçını kazanan Anadolu Efes'in genel menajeri Engin Özerhun, galibiyet serisini Ankara'da da sürdürdükleri için mutlu olduklarını söyledi.

Özerhun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde ilk iki maçı kaybettiklerini hatırlatarak, "İki yenilgiden sonra oynadığımız tüm maçları kazandık. Türk Telekom'u yenerek, galibiyet serimizi 11 maça çıkardığımız için mutluyuz" dedi.

Yeni başantrenörleri Vaggelis Aggelou'nun da ilk maçında kazandığını kaydeden Engin Özerhun, "Çok kısa zamanda takımla yeni antrenörün bir şekilde kaynaşması ve iyi bir sonuç almamız bizi sevindirdi. İyi mücadele oldu. Maçın tümünde biz öndeydik. Tehlikeli noktada geriye düştük ama onu kapatmayı bildik. Sonunda da maçtan galibiyetle ayrılarak, galibiyet serimizi sürdürdük" diye konuştu.

Özerhun, önlerinde iki önemli maç olduğunu vurgulayarak, "Ligde hafta sonu Banvit ile oynayacağız. Öncesinde THY Avrupa Ligi'nde 2 Ocak Perşembe günü deplasmanda Barcelona ile karşılaşacağız. Umarım hem Avrupa Ligi'nde Top 16 turuna iyi bir başlangıç yaparız hem de ligde galibiyet serimizi devam ettiririz" diyerek sözlerini tamamladı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Anadolu Efes Genel Menajeri Özerhun Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement