Avni Aker'de Karadeniz Derbisi - Son Dakika
Spor

Avni Aker'de Karadeniz Derbisi

Avni Aker\'de Karadeniz Derbisi

Spor Toto Süper Lig'in 20.haftasında Trabzonspor, Samsunspor'u konuk edecek.

15.01.2012 12:15

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor, Samsunspor'u konuk edecek. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Yunus Yıldırım düdük çalarken, Yıldırım'ın yardımcılarını Serkan Gençerler ve Serkan Akarca yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Çağatay Şahan. Saat 16: 00'da başlayacak karşılaşmayı Sporx Canlı Anlatım Servisi üzerinden takip edebilirsiniz. Dilerseniz Twitter üzerinden, #sporxcanli hashtag'i ile yorum yazarak Sporx Canlı Anlatım Servisi üzerinden yorumlarınızın gözükmesini sağlayabilir ve bu şekilde, maçla ilgili görüşlerinizi an be an iletebilirsiniz.

KARŞILAŞMANIN ÖZET GÖRÜNTÜLERİ, MAÇIN BİTİMİNDEN KISA BİR SÜRE SONRA BURADA OLACAK

BU MAÇIN İDDAA YORUMU İÇİN TIKLAYIN  TrabzonSPOR SERİ PEŞİNDE Spor Toto Süper Lig'de sahasında Samsunspor'u konuk edecek olan Trabzonspor, rakibi karşısında çıkışını sürdürmek istiyor. Ligin son 3 haftasında Orduspor, Manisaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u mağlup eden bordo-mavililer, "Karadeniz derbisinde" Samsunspor'u da yenerek, bu sezon ilk kez 4 maç üst üste kazanmayı hedefliyor. Bordo-mavili takımda sakatlıkları bulunan Glowacki, Vittek ve Tayfun'un yanı sıra Afrika Uluslar Kupası maçları için Fildişi Sahili Milli Takımı kampında bulunan Zokora yer almayacak. PETKOVİÇ'İN TEK HEDEFİ ÜÇ PUAN Samsunspor Teknik Direktörü Petkoviç, Trabzonspor deplasmanından iyi bir sonuçla döneceklerine inandığını söyledi. Deplasmanda Trabzonspor'la karşılaşacak olan kırmızı beyazlı takımda tek hedef üç puan. Yeni transferler Gekas ve Uğur Boral'ın de ilk kez lig maçında Samsunspor forması giyeceği karşılaşmada sakatlığı bulunan Selim Teber ve cezalı olan Anıl Dilaver forma giyemeyecek. MUHTEMEL 11'LER TrabzonSPOR

Tolga

Celustka

Giray

Mustafa

Cech

Serkan

Colman

Alanzinho

Olcan

Halil

Burak SamsunSPOR

Ertuğrul

Adem

Kemal

Akaki

Uğur Boral

Murat Yıldırım

Murat Ceylan

Fink

Serdar Özkan

Ekigho

Gekas STAT: Hüseyin Avni Aker

SAAT: 16: 00

HAKEM: Yunus Yıldırım

YAYIN: Lig TV & Sporx Canlı Anlatım Servisi TrabzonSPOR'UN BÜYÜK ÜSTÜNLÜĞÜ VAR Trabzonspor ile Samsunspor, bugün oynayacakları müsabaka ile 50. kez karşı karşıya gelecekler. İki takım arasında toplamda oynanan 49 maçta Trabzonspor 30 kez, Samsunspor 9 kez kazandı, 10 maç berabere bitti. Trabzonspor 49 maçta 90 gol atarken kalesinde 38 gol gördü. Trabzonspor lig tarihi boyunca Samsunspor'a karşı sahasında 24 maç yaptı. Oynanan 24 maçta 20 kez Trabzonspor kazandı, 2 maç berabere bitti Samsunspor 2 kez kazandı.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Avni Aker'de Karadeniz Derbisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement