Aziz Yıldırım'a Tepkiler - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım'a Tepkiler

Aziz Yıldırım\'a Tepkiler

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın NTVSpor'da katıldığı canlı yayın ve yaptığı açıklamaların yankıları sürüyor.

14.09.2012 14:55  Güncelleme: 17:27

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın NTV Spor'da katıldığı canlı yayın ve yaptığı açıklamaların yankıları sürüyor. Aziz Yıldırım'ın yaptığı flaş açıklamalar ve değerlendirmeler gündemi belirlerken; basında da çeşitli eleştirileri beraberinde getirdi. Sporx.com olarak, Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklamaları Türk spor basınının önde gelen yazarları, yorumcularına sorduk. Aziz Yıldırım'ın NTVSpor ekranlarında yaptığı açıklamaları 'tatmin' edici bulmayan yorumcular, yazarlar Yıldırım'a sert eleştirilerde bulundu. İşte yorumcu ve yazarlardan Aziz Yıldırım'ın NTVSpor ekranlarında yaptığı açıklamaların çarpıcı değerlendirmeleri; RASİM OZAN KÜTAHYALI:

"TAM BİR PROMOSYON PROJESİ" "Aziz Yıldırım'ın katıldığı program ile ilgili söylenecek fazla bir şey yok; Tam anlamıyla bir tiyatro oynandı. Bu yayın Aziz Yıldırım'ın tam bir promosyon projesi. Açık söyleyeyim Rıdvan'dan beklenmeyen bir durum değilk. Zaten Aziz Yıldırım'a yakın bir isim onun adamı ancak Güntekin Onay açısından o program pek de iyi olmadı. Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklamalarla ilgili söyleyeceğim bir şey yok. Zaten bir senedir söylüyorum." OSMAN TANBURACI:

"AZİZ YILDIRIM BENİM KARŞIMA ÇIKSIN" "Söylenecek fazla bir şey yok. Aziz Yıldırım yandaş medyaya çıktı ve konuştu. Amatör şubeleri konuşuyorlar gündeme dair hiçbir şeyin olmadığı bir program bir çapraz soru bile yok. Aziz Yıldırım benim karşıma çıksın soru nasıl sorulur, gazetecilik nasıl yapılır görelim. Gazeteciler gazetecilik görevini yapmıyorlar." KAYA ÇİLİNGİROĞLU:

"SORU SORULDU MU?" "Aziz Yıldırım'a sorulan sorular beni hiç tatmin etmedi. İhtiyaç olan merak edilen sorular hiç sorulmadı. Amatör şubelerden bahsedildi. Böyle olmamalı. Aziz Yıldırım oraya çıkıyorsa ona gündeme dair sorular sorulmalıydı. Gündem belirleyecek dikkat çekecek hiçbir şey yok. Aziz Yıldırım keşke Telegol'e katılsaydı. Soru sorar yanıt almaya çalışırdık. Katıldığı programda tek önemli konu Aziz Yıldırım'ın kafasında Alex'i bitirdiği ve Aykut Kocaman'a destek olması." SERHAT ULUEREN:

"BANA DÖRT SAAT YALAN SÖYLEDİ" "Açıkçası çok önemli dört saatim boşa gitti. Spor yapar veya çocuklarımla vakit geçirebilirdim. Rıdvan 10, Fuat Akdağ 8, Güntekin 6 soru soru belki de sormuşlardır. Dört saat boyunca ekrandakilerine yalan söylendi. Zaten her şey buradan belli."

%%EMBEDVIDEO_5497%% ARİF KIZILYALIN:

"BASIN TRİBÜNÜ YASALAR VE TFF DENETİMİNDE" "Aziz Yıldırım'ın 3 Temmuz süreci ile ilgili yaptığı açıklamaları doğru buluyorum. Sportif olarak, amatör şubeler olarak Fenerbahçe'ye çok şey kattı. Özellikle amatör branşlarda devlet desteği olmadan büyük başarılar geldi. Ancak basın tribünü ile ilgili olarak şunu söylemek istiyorum. Bu bölümün nasıl düzenleneceği yasalar ve TFF yönetmeliği ile düzenleniyor. Bunu önemli bir konu. Program soru cevap şeklinde ilerlemedi genel olarak Aziz Yıldırım'ın açıklamalarına şahit olduk." ALİ SAMİ ALKIŞ:

"GERİLİMİN %99'U AZİZ YILDIRIM'DAN KAYNAKLANIYOR" "Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Alex'i küçümseyen ifadelerinin haksız olduğunu düşünüyorum. Bu tip ifadeler beni rencide etti. Haksız davrandı bence Aziz Başkan... Şike soruşturması ile ilgili olarak kendisi, kendi lehine olan 58. maddeye en ciddi tepkiyi gösteren insan. Sonuç itibariyle kendini ve camiasını savunan açıklamalar yaptı. Aziz Yıldırım sürekli Fair Play ve futboldaki gerilimin düşürülmesine dair açıklamalar yapıyor ancak bence gerilim %99 Aziz Yıldırım kaynaklı. Kendisi bence sadece Fenerbahçe için değil diğer kulüpler açısından da son 50 yılın en önemli başkanıdır. Ancak gerilim konusundaki gerçek bu şekilde." AHMET KONANÇ

"AYKUT KOCAMAN'IN YAPTIĞI HATAYI YAPTI" "Aziz Yıldırım'ın Alex üzerinden yaptığı açıklamalar bana Aykut Kocaman'ın yaptığı hatayı anımsattı. Kocaman sezon öncesinde yaptığı açıklama ile Alex konusunu gündeme taşımıştı Aziz Yıldırım da yaptığı 'Alex efsane değil' açıklaması ile bence varolan Alex üzerindeki tartışmaların bence daha fazla alevlenmesini sağladı. Fenerbahçe taraftarının heykelini dikeceği bir oyuncunun efsane olmadığını iddia etmek dikkat çekici bir yorum. Peki efsane olmak için kriter ne bunu ben de merak ediyorum. 3 Temmuz süreci ile ilgili fazla bir şey söylemek istemiyorum. Kim ne derse desin bu olaylarla ilgili olarak hukukun üzerinde bir güç yok. Türk mahkemelerinin bu konuda vereceği karar önemli. Galatasaray ve Trabzonspor ile ilgili söylediklerinde farklı bir şey yok. Zaten buna benzer açıklamalar yapıyordu."

%%EMBEDVIDEO_5498%% KEMAL BELGİN:

"ANDERSEN'DEN MASALLAR" "Ben çocukluğumda Andersen'den Masallar'ı çok dinledim. Bu konuda söyleyeceklerim bu kadardır." ALİ ŞEN Aziz Yıldırım'ın katıldığı programla ilgili görüşlerini almak istediğimiz Ali Şen müsait olmadığını söyledi. MERİÇ MÜLDÜR:

"CAN ALICI BİR ŞEY YOK" "Aziz Yıldırım'ın yine gizem kattığı bir program oldu. Ellerinden geldiği kadar soru sormaya çalıştılar ancak kritik sorular sorulmadı. Tapelerde Aziz Yıldırım'ın direkt olarak bir para konuşması yok ancak İbrahim Akın konusunda "kendimi köprüden atarım" diyor ama bu olay zaten aracılar arasında konuşulmuş. Tarla sürmek konusu mutlaka sorulmalıydı ancak konuşulmadı. Galatasaray ve Trabzonspor'a karşı bana göre fazla yüklenmedi. Galatasaray'ın Denizlispor maçını ve Trabzonspor'un da şike sürecinde bulunmasının üzerinde fazla durmadı. Bir diğer konu ise CAS davası. CAS davası ile ilgili Aziz Yıldırım'ın bu davanın geri çekilmesinin ülke menfaati olduğunu söylüyor ancak nedenini açıklamıyor. Bu konuyu en çok Fenerbahçe taraftarı merak ediyor. Bu konuyu Aziz Yıldırım bir an önce açıklamalı." ÖCAL ULUÇ:

"ISMARLAMA BİR PROGRAM" "Ismarlama bir program, fazla söylenecek bir şey yok. Bu programla ilgili olarak ancak bu kadar konuşabilirim." %%ILGILIHABER_1042%% ÜMİT AKTAN:

"YILDIRIM YARGITAY KARARINDAN ÇOK EMİN" "Aziz Yıldırım'ın ekran başına çıkmasını hoş bir gelişme olarak düşünüyorum. O kanal ile ilgili yakın ilişkileri sebebiyle zaten böyle bir yayına katıldı. 3.5 saatlik programda fazla soru sorulmamasının sebebi de bence bu. Benim dikkatimi çeken Aziz Yıldırım'ın Yargıtay'ın vereceği karar ile ilgili kendine güveni. Zaten Aziz Yıldırım iki kanal seyrediyormuş onlardan birine çıktı." NACİ ARKAN:

"AZİZ YILDIRIM YANLIŞ BİLİYOR" "Bu program sadece Aziz Yıldırım açısından tatmin edici bir programdı. Ciddi hiçbir soru sorulmadı. Aziz Yıldırım iki de bir bizi TSYD'yi suçluyor. Yanlış bildiği konular var. Habertürk'te karakolda çekilen fotoğrafa Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin ödül verdiğini söylüyor ancak ödülü biz değil Türkiye Gazeteciler Cemiyeti verdi. Bunlar farklı kurumlar taraftara bizi hedef gösteriyor. Rıdvan Dilmen'i gazeteci olarak görmüyorum ancak Güntekin Onay ve Fuat Akdağ'ın gazetecilere yapılan ithamlarla ilgili en ufak bir ses çıkartmadıklarını gördüm. Devlet yardım etmedi diyor bir kişinin programa katılıp cevap verme lüksü yok. 4-5 gazeteci karşısına çıkıp konuşmalıydı. Gazetecilik adına pek verimli bir program olmadı." MUHİTTİN BOŞAT

"YILDIRIM ERZİK'İ ATEŞE ATTI" "Program ile ilgili söylenecek fazla bir şey yok. Beklenilen sorular sorulmadı. Aziz Yıldırım'ın yönettiği bir program oldu. Hakemlerle ilgili yaptığı daha doğrusu Şenez Erzik ile ilgili yaptığı açıklamalar dikkat çekici. Hakemlerle ilgili şikayetlerde Şenez Erzik'in olaya dahil olduğunu söyledi. Bu açıklama bence Şenez Erzik'i sıkıntıya sokar"

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım'a Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement