Aziz Yıldırım, Futbolun Başına Obradovic Gibi Birini Arıyor - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım, Futbolun Başına Obradovic Gibi Birini Arıyor

Basketbol takımının Obradovic önderliğinde Euroleague'de final-four oynamasından etkilenen Aziz Yıldırım, futbolun başına da kariyerli birini getirip başarıya ulaşmayı planlıyor.

11.08.2016 08:30

Fenerbahçe yönetimi, Teknik Direktör Vitor Pereira'nın görevine son verip dünyaca ünlü bir teknik adamı takımın başına getirmek için hazırlık yapıyor. Başkan Aziz Yıldırım, Pereira'dan boşalacak koltuğa kariyeri belli olan, futbolcuların ve taraftarların saygı duyacağı yabancı bir çalıştırıcıyı getirmeyi düşünüyor. Yıldırım, THY Euroleague'de üst üste 2 kez final four'a kalan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın Baş Antrenörü Zeljko Obradovic önderliğindeki, Genel Menajer Maurizio Gherardini'nin başarılı sistemini, futbol şubesine de monte etmenin planlarını yapıyor. Yönetimden tam destek…

Sarı-lacivertli yönetim de Başkan Aziz Yıldırım'a bu planlarında tam destek veriyor. Son dönemde yaşanan hüsranların artık tekrarlanmaması, iyi tir çalıştırıcıyla taraftarın da takıma olan güveninin artırılması düşünülüyor.

PELLEGRINI "EVET" DEDİ

Fenerbahçe yönetimi, Şilili Teknik Direktör Manuel Pellegrini ile İspanya'nın Valencia kentinde bir görüşme gerçekleştirdi ve teklifini sundu. Pellegrini yıllık 6 milyon Euro ücret istedi. Yapılan görüşmeler sonunda yönetim, bu rakamı 4 milyon Euro'ya indirdi. Kariyeri tartışılmaz biri olan Pellegrini'nin de Fenerbahçe'nin teklifini prensipte kabul ettiği ifade edildi.

Sarı-lacivertlilerin, Pereira ile yollarını resmen ayrılmasıyla şu an boşta bulunan Pellegrini'yi takımın başına getireceği belirtildi. Görüşmede takımla ilgili hocaya detaylı bilgi verilirken, oynanan hazırlık karşılaşmaları ve Monaco maçının görüntüleri de sunuldu. Manuel Pellegrini'nin de zaman yitirmeden, yardımcılarıyla Fenerbahçe ile ilgili hazırlıklara başladığı ifade edildi.

Bu arada Pellegrini olmazsa yönetim, Roma'nın eski teknik direktörü Rudi Garcia ve Alman Thomas Schaaf'ı da alternatifler arasında tutuyor.

(AMKSpor)

Aziz Yıldırım, Futbolun Başına Obradovic Gibi Birini Arıyor

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım, Futbolun Başına Obradovic Gibi Birini Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement