Badminton 15 Yaş Altı Türkiye Şampiyonasına 8 Adanalı Sporcu Katılacak - Son Dakika
Spor

Badminton 15 Yaş Altı Türkiye Şampiyonasına 8 Adanalı Sporcu Katılacak

Badminton 15 Yaş Altı Türkiye Şampiyonasına 8 Adanalı Sporcu Katılacak

Badminton federasyonu faaliyet programında yer alan 8-11 Ekim tarihleri arasında Ankara’nın Sincan ilçesinde yapılacak olan "15 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası"na 8 Adanalı sporcu katılacak.

06.10.2015 09:52

Badminton federasyonu faaliyet programında yer alan 8-11 Ekim tarihleri arasında Ankara'nın Sincan ilçesinde yapılacak olan "15 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası"na 8 Adanalı sporcu katılacak.

Badminton Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ceyhun Öktem, badminton branşında atılım içinde olduklarını belirterek yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'nda ferdi ve takım olarak kürsüye çıkacaklarına inandığını ve mutlaka madalya ile döneceklerini söyledi.

Kendilere her türlü imkan sağlandığını belirten Öktem, "Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak bizim her sorunumuzla yakından ilgileniyor. Tesis ve malzeme konusunda yardım etmeye devam ediyor. Burada alacağımız madalyalar ile desteklerin boşa çıkmadığını kanıtlayacağız" diye konuştu.

ANKARA'YA KİMLER GİDİYOR?

Bu arada Ankara'nın Sincan ilçesinde yapılacak olan "15 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası"nın kafile başkanlığını İbrahim Tokgöz yapacak. Antrenörler Muzaffer Akyiğit ile Emel Akgün'ün gözetiminde katılan sporcuların isimleri şu şekilde:

Senanur Yıldırım, Zeynep Altundal, İlayda Togaç, Meral Çakmakçı, Aykut Taşyürek, Mert Dalkılıç, Bahadır Yıldız, Doğan Kaplan. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Badminton 15 Yaş Altı Türkiye Şampiyonasına 8 Adanalı Sporcu Katılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement