Ballack: Mesut, Takım Arkadaşları Tarafından İstenmiyor - Son Dakika
Spor

Ballack: Mesut, Takım Arkadaşları Tarafından İstenmiyor

Ballack: Mesut, Takım Arkadaşları Tarafından İstenmiyor

Eski futbolcu Ballack, Arsenal'de forma giyen Mesut Özil'in takımda istenmediğini söyledi, "Mesut takımda kaybetmiş görünüyor." dedi.

20.02.2014 21:11

Alman milli takımının eski kaptanı Michael Ballack, Arsenal'li oyuncuların Mesut Özil'i takım arkadaşı olarak bir türlü kabullenemediklerini belirtti. Ballack, Mesut Özil'in hızlı transferine rağmen ilk iki maçta kendini gösterme fırsatı bulduğunu ancak son zamanlardaki dalgalı performansı nedeniyle büyük eleştiriler aldığını, bunun da son örneğinin Şampiyonlar Ligi maçında Bayern Münih karşısında penaltıyı kaçırmasını gösterdi.

"BEKLENTİLERE CEVAP VEREMİYOR"

Ballack, "Mesut takımda kaybetmiş görünüyor. Arsenal'e ilk geldiğinde nitelikleri nedeniyle kendisinden büyük beklentiler vardı. İlk iki maçında beklentilere cevap verecek oyun sergiledi ancak zamanla beklentilere cevap veremez duruma geldi. O kadar çok para ödenen iyi bir futbolcu olarak kalitesini ortaya koyamadı. Nitelikleri ve kabiliyeti ile takımına daha çok şey vermeliydi ama veremedi. Takım arkadaşları tarafından da bir türlü kabul edilmedi" dedi.

Ballack son olarak, Mesut Özil'in yeteneğini tam olarak sergileyemediğini ve bunun en güzel örneğinin de Bayern Münih maçında kaçırdığı penaltı olduğunu dile getirdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ballack: Mesut, Takım Arkadaşları Tarafından İstenmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • KİLİS Lİ: adamı asıp kesmeyin vardır bir sorunu . bu adam dünyanın en iyi kulübünden geldi arsenal a. iddea ediyorum bale mesut un sol bacağı etmez zaten pişman oldukları nı söylediler mesut u sattıkları için.düzelir merak etmeyin 10 0 Yanıtla

Advertisement