Başkan Bölükbaşı'ndan Büyük Atılım - Son Dakika
Spor

Başkan Bölükbaşı'ndan Büyük Atılım

Başkan Bölükbaşı\'ndan Büyük Atılım

Bursaspor bünyesinde Türkiye’nin dört bir yanında faaliyet gösteren Bursaspor Futbol Okulları, 8 şube ve 300 minik futbolcusuyla Bursa’da düzenlenen ‘Futbol Okulu Şubeler Şenliği’nde buluştu.

03.02.2015 16:47

Bursaspor bünyesinde Türkiye'nin dört bir yanında faaliyet gösteren Bursaspor Futbol Okulları, 8 şube ve 300 minik futbolcusuyla Bursa'da düzenlenen 'Futbol Okulu Şubeler Şenliği'nde buluştu.

Türkiye'nin en gelişmiş altyapılarından birine sahip olan Bursaspor, çeşitli illerde oluşturduğu futbol okulları ile geleceğe emin adımlarla ilerliyor. Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde kurulan Bursaspor bünyesindeki 8 futbol okulundan 300 minik sporcu, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Altyapı ve Futbol Okulu Sorumlusu Ali Turan, Futbol Okulu Ünitesi Sorumlusu Hakan Cenkçiler, AR-GE Grubu Başkanı Kemal Güler, Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Mesut Ünal, Bursaspor Futbol Okulları Antrenörleri ve velilerin katılımıyla Bursa'da düzenlenen 'Futbol Okulu Şubeler Şenliği' organizasyonunda buluştu. Alanya, Nazilli, Yalova, Gemlik, Mustafa Kemal Paşa, Yenişehir, Orhangazi ve Burgaz olmak üzere 8 bölgeden katılımın gerçekleştirildiği, hava muhalefeti nedeniyle birçok okulun ise katılım yapamadığı organizasyonda, minik futbolcular için hazırlanan Bursa Merinos Stadı'nda maçlar yapıldı. Bursa ve Türk futbolunun geleceği olan minik öğrencilerle, onların eğitimini sağlayan antrenörlere hoş geldiniz dileklerini ileterek, konuşmasına başlayan Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, "Öncelikle Bursa'da faaliyet gösteren futbol okulunda yeşil-beyazlı kulübe birçok oyuncu kazandıran Hakan Cenkçiler hocamız ve ekibine teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

"BURSASPOR'DA OYNAMAK HERKESE NASİP OLMAZ"

Altyapıdan yetişen 13 oyuncuyla profesyonelliğe yükselmelerini sağlayan imzaları attıklarını hatırlatan Başkan Bölükbaşı, "Yepyeni gençleri Bursaspor'a kazandırdık. Bunların hepsi antrenörlerimiz sayesinde oluyor. Bursaspor çok büyük bir takım. Çok büyük bir marka. Bursaspor'da futbol oynamak herkese nasip olmaz. Ben de bir zamanlar bu sevgiye nail oldum ve küçüklüğümden beri hep Bursaspor hayaliyle yaşadım. Sonuç olarak da hayallerimi gerçekleştirdim. Altyapısında futbol oynayarak katıldığım Bursaspor'a şu an başkan olarak hizmet ediyorum. Bu görevden dolayı onurluyum ve gururluyum. İnşallah sizlerde bu yaptığınız çalışmalardan sonra Bursaspor'da hatta milli takımda Bursaspor'u temsil edecek iyi futbolcular olacaksınız. Bazı illerimizde ve ilçelerimizde futbol okulları kurduk. Bugün de neredeyse hepsiyle burada buluştuk. Bu soğuk havada buraya gelen minik sporcularımıza, hocalarımıza ve ailelerine çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"TÜRK FUTBOLU BU ŞEKİLDE İLERLEYECEKTİR"

Yönetime geldikleri günden bu yana çeşitli projeleri olduğunu dile getiren Bölükbaşı, "Bütün ilçelerimize ve Türkiye'nin birçok iline Bursaspor bayrağı dikmek istiyorduk. Şu anda 8 futbol okulumuz burada bulunuyor. Hakan Cenkçiler olsun, Ali Turan olsun, Kemal Güler olsun, diğer yardımcı hocalarımızla birlikte canla başla mücadele ettiler ve bu organizasyonu yaptılar. Şu an burada büyük bir toplantı oluyor. Cıvıl cıvıl sesler geliyor. Öğrencilerimizin aileleri burada. Az önce çok güzel bir duygu yaşadım. 2010 doğumlu 4 yaşında, 5 yaşında çocuklar yanıma geldi. İşte böyle olursa bizim Türk futbolu kurtulur. U-21'den U-12'ye kadar takımlarımız var. Bizim hedefimiz bu yıl olmazsa önümüzdeki yıl U-6 yaş grubuna kadar takımlarımızı kuracağız. Bunu önce Merinos Tesisleri'mizde yapacağız daha sonra Vakıfköy Tesisleri'mize yansıtacağız. İşte o zaman Bursaspor'un geleceği daha emin ellerde olacak diye düşünüyorum. Türk Futbolu o zaman daha da ilerleyecektir" ifadelerini kullandı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Başkan Bölükbaşı'ndan Büyük Atılım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement