Batman 'B Ligi Amatör' Maçları Kıyasıya Geçti - Son Dakika
Spor

Batman 'B Ligi Amatör' Maçları Kıyasıya Geçti

Batman \'B Ligi Amatör\' Maçları Kıyasıya Geçti

Batmanda oynanan 1. Amatör liginin B grubundaki maçlar heyecanlı geçti.

12.02.2014 11:27

Batmanda Amatör Maçlar heyecanlı geçiyor.
Batman 1. Amatör liginin B grubunda 3 karşılaşma oynandı.
B Grubunun ilk maçı 19 Mayıs Gençlikspor ile Sağlıkspor derbisi ile start aldı. Son derece çekişmeli geçen karşılaşmayı 19 Mayıs Gençlikspor takımı 83. dakikada Emrullah'la bulduğu gol ile sahadan 1-0 galip ayrılmasını bildi.
Grubun ikinci maçında Teiaş Gençlikspor zayıf rakibi Batmanspor takımını 9-2 gibi farklı bir skor ile geçti. Kozluk ilçe stadyumunda oynanan Güneşspor ile Üniversitespor maçını ise Güneşspor 2-0 kazanmasını bildi. B Grubunun son maçında ise Gercüşspor Demirspor maçına çıkmadı. Demirspor karşılaşmayı hükmen 3-0 almış oldu. Aydınkonak Gençlikspor ise sahaya çıkmayan Sasonspor maçını ise bay olarak geçirdi.

TEİAŞ FARKLI KAZANDI; 9-2

Batman 1. Amatör liginin B grubundaki son maçta lider Teiaş Gençlikspor puansız rakibi Batmanspor karşısına çıktı. Maça iyi başlayan Teiaş Gençlikspor, ilk yarıyı 5-0 gibi farklı bir skor ile önde kapattı. İkinci yarıya da hızlı başlayan Teiaş Gençlikspor oynadığı futbolla da üstünlüğünü gösterdi. 2. Yarıya da hızlı başlayan Teiaş Gençlikspor, yedek ağırlıklı kadrosuyla üstünlüğünü sürdürerek karşılaşmayı farklı kazandı. Müsabakayı 9-2 Teiaş Gençlikspor, liderliğini de sürdürdü.
HAKEMLER; Umut YÜKSEL***, Veysel SOLMAZ***, Feyzullah ETE***
TEİAŞ GENÇLİKSPOR; Serkan***, Mücahit***, Ferman***, Emrullah***, Sıddık***, Ramazan***, Murat***, Murat***, Barış****, Faruk****, Mehmet***,
YEDEKLER; Halit, M.Fatih, Osman, Sait, Tahir, Numan, Serhat
BATMANSPOR; Edip*, Ferhat*, Kenan*, A.Kerim*, Ersin*, Necat*, Samir*, Mustafa*, İbrahim*, Selman*, Ozan*,
YEDEKLER; Rıdvan, Ramazan, Tacettin, Ömer, Rıdvan, Veysel
GOLLER; Faruk (3), Barış (4), Numan (Teiaş Gençlikspor), Samir (2). Ozan (KK) (Batmanspor)

19 MAYISSPOR KAZANDI; 1-0

Batman 1. Amatör liginin B grubundaki derbi maçında gülen taraf 19 Mayıs Gençlikspor oldu. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sonuçlandı. İlk yarıda iki takımda birçok gol pozisyonunu cömertçe harcadı. İkinci yarıya hızlı başlayan 19 Mayıs Gençlikspor karşılaşmanın 75. Dakikasında Ömer Faruk'un oyuna girmesi ile ilerde daha çok gol pozisyonuna girdi. 83. Dakikada Ömer Faruk'un uzun attığı pası iyi takip eden Emrullah topu ağlarla buluşturdu. Karşılaşmada özellikle 19 Mayıs Gençlikspor takımının kalecisi Ozan, kritik pozisyonlarda tecrübesini kullanarak takımın galip gelmesinde büyük pay sahibi oldu. Karşılaşmada her iki takımdan birer futbolcu sarı kart görmesi ise, derbinin ne kadar Fair-Play çerçevesinde geçtiğini kanıtladı. Maçın ardından 2 takım sporcuları, teknik heyet ve yönetimleri birbirilerini tebrik ederek centilmenlik örneği gösterdiler.
HAKEMLER; Ekrem GÖNÜLAÇAR***, Mehmet TERECE***, Veysel SOLMAZ***
19 MAYIS GENÇLİKSPOR; Ozan**, Barış**, Ömer**, Faysal**, Gökhan**, Mustafa**, Halil**, Abdurahman**, Yunus**, Serdar**, Emrullah**,
YEDEKLER; M.Salih, Fatih, Mahmut, Osman, Ekrem, Ömer Faruk, Ömer
SAĞLIKSPOR; Murat**, Mustafa**, Berğo**, Mustafa**, M.Ali**, Edip**, M.Şirin**, M.Beşir**, Şahabettin**, Hakan**, Mazlum**
YEDEKLER; Enes, Hacı, Ali,
GOL; Emrullah (19 Mayıs Gençlikspor)

DEMİRSPOR HÜKMEN GALİP; 3-0
Batman 1. Amatör liginin B grubunun ikinci maçında Demirspor, sahaya çıkmayan rakibi Gercüşspor takımını hükmen 3-0 yendi.
Maça iyi hazırlanan Demirspor rakibinin sahaya çıkmasına üzüldü. Maçı kazanarak 3 puan almak istediklerini ifade den Demirspor Kulüp Başkanı Ahmet Demir, her şeye rağmen alınan 3 puanın güzel olduğunu söyledi. Play-Off'a kalmak için kalan maçlarını kazanmak istediklerini belirten Demir, müsabakalara çok iyi hazırlanacaklarını ifade etti.

THE END ÜNİVERSİTESPOR; 2-0

Batman 1. Amatör liginin B grubundaki Güneşspor ile Üniversitespor maçını Güneşspor 2-0 kazandı. Devre arasında büyük transferlerle gündeme gelen Üniversitespor ikinci yarıda oynadığı 3 maçta sadece 1 puan alarak lige 7 hafta kalarak Play-Off'a veda etti. Son olarak Güneşspor takımına 2-0 yenilmekten kurtulamayan Üniversitespor, yaptığı transferlerle sadece kümede kalma hayallerini sürdürdü. Milyarlarca lira harcayarak lige katılan ve birkaç üniversite öğrencisinin kadroda olduğu takım, lige kalan maçlarına prestij için çıkacak. 2 Teknik Direktörle müsabakalara sezon başından hazırlanan, Üniversitespor, ilk yılında onca transfere rağmen umduğunu bulamadı.

HAFTANIN GOLÜ ; Faruk (Teaş Gençlikspor)
HAFTANIN TAKIMI ; 19 Mayıs Gençlikspr
HAFTANIN HAKEMLERİ ; Adem KABAN, Feyzullah ETE, Mustafa YÜKSEL
HAFTANIN FUTBOLCUSU ; Barış (Teiaş Gençlikspor)
HAFTANIN TEKNİK DİREKTÖRÜ ; Veysi ÖZER (19 Mayıs Gençlikspor)
HAFTANIN EN FAİR – PLAY OLAYI ; 19 Mayıs Gençlikspor futbolcusu Emrullah, gole giderken, rakibinin yerde kaldığını gördüğü anda topu dışarı atması, tribünlerden büyük alkış aldı.
HAFTANIN EN CENTİLMEN TAKIMI ; Sağlıkspor

HAFTANIN ALTIN LARMASI
1 – Ozan (19 Mayıs Gençlikspor)
2 – Hüseyin (Güneşspor)
3 – Sıdık Faruk (Teiaş Gençlikspor)
4 – Faysal (19 Mayıs Gençlikspor
5 – Edip (Sağlıkspor)
6 – Serdar (19 Mayıs Gençlikspor)
7 – Yunus (19 Mayıs Gençlikspor)
8 – Edip (Sağlıkspor)
9 – Emrullah (19 Mayıs Gençlikspor)
10 – Barış (Teiaş Gençlikspor)
11 – Faruk (Teiaş Gençlikspor)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Batman 'B Ligi Amatör' Maçları Kıyasıya Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement