Bayan Voleybolcular Sezonu Açtı - Son Dakika
Spor

Bayan Voleybolcular Sezonu Açtı

Bayan Voleybolcular Sezonu Açtı

Bursaspor Kadın Voleybol Takımı yeni sezonu açtı.

07.08.2012 19:21

Bursaspor Kadın Voleybol Takımı yeni sezonu açtı.

Bayan voleybolcular, antrenör Özlem Özkan nezaretinde Çekirge Spor Salonu'nda antrenman gerçekleştirdi. Bursaspor A, genç ve yıldız takımı yeni sezonu açtı. Bütün takımlar ilk antrenmanını tam kadro gerçekleştirdi. Antrenmanın bir kısmını Bursaspor 2. Başkanı Recep Bölükbaşı ve İdari Başkan İsmet Demirel'de takip ederken, voleybolculara başarılar diledi.

Genç bir takımla mücadele edeceklerini belirten Bursaspor Voleybol Antrenörü Özlem Özkan, "Yeni transferler yaptık. Genç oyuncularımızla birlikte takıma katkı sağlayacaklar. Takımımızdan ayrılanlar oldu. Çoğunlukla genç oyuncularımız ile mücadele edeceğiz. İkinci lige çıkmak istiyoruz. Bölgesel lige göre daha sıkı sezon bizi bekliyor. Çalışmalarımıza sıkı şekilde başladık. Günde çift antrenman yapıyoruz. Antrenmanlarımız iki hafta böyle gerçekleşecek. Sonra kuvvet ve topla antrenmanlar gerçekleştireceğiz. Taraftarlarımızı maçlara bekliyoruz. Onların desteğine ihtiyacımız var" dedi.

Yeni sezon çalışmalarına başladıklarını belirten Takım Kaptanı Özge Özkan, "Yeni takım olduk. Yoğun şekilde çalışıyoruz. 2. lige çıkmayı hedefliyoruz. Bunun için çok çalışıyoruz. Geçen seneki gibi başarılı olmak istiyoruz. Taraftarımızın da desteğini bekliyoruz" diye konuştu.

Takımı geçen sene kurduklarını belirten Bursaspor Amatör Şubeler Koordinatörü Gültekin Kavak, "Takımı kurduğumuzda yönetime 3. lig sözünü vermiştik. 14 maçta mağlup olmadan 3. lige çıktık. Bu yılda bir üst lige çıkmak istiyoruz" dedi.

Yeşil-beyazlı ekibin, 15 gün kros ve güç geliştirici çalışmanın ardından Çekirge Spor Salonu'nda topla çalışmalarını sürdüreceği bildirildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bayan Voleybolcular Sezonu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement