Belçika İyi Başlamak İstiyor! - Son Dakika
Spor

Belçika İyi Başlamak İstiyor!

Belçika İyi Başlamak İstiyor!

Sakatlık sorunlarını teğet geçen Belçika, turnuvaya H Grubu'nda sürpriz yapma potansiyeli yüksek olan Cezayir'e karşı başlıyor.

16.06.2014 17:49  Güncelleme: 17:46

2014 Dünya Kupası'na iyi bir başlangıç yapmak isteyen Belçika, turnuvanın gücü ve futbol tarzı oldukça gizemli olan Cezayir ile karşı karşıya geliyor.

KAĞIT ÜZERİNDE HER ŞEY TIKIRINDA

Avrupa devi tam anlamıyla altın jenerasyonunu yaşıyor. Kalesinden hücum hattına kadar yıldız isimlerle dolu bir kadroya sahip olan Belçika, aynı zamanda yedeklerde de her isim için alternatif oyunculara sahip. Üstelik takımın teknik patronu Marc Wilmots'u endişelendirecek bir sakatlık da bulunmuyor. H Grubu'na açılışını Cezayir'e karşı oynayacak olan Belçika'da kısaca işler kağıt üstünde tıkırında gidiyor.

LUKAKU TEK FORVET

Buraya kadar namağlup gelen Avrupa devinin kadrosundaki dikkat çeken tek eksiklik ise sakatlığından dolayı turnuvayı komple kaçıran Christian Benteke olarak dikkat çekiyor. Wilmost'un hücum hattında Lukaku'yu tek forvet oynatıp, golcü oyuncuyu Hazard, De Bruyne ve Mertens ile desteklemesi bekleniyor.

CEZAHİR'DE HEDEF SÜRPRİZ YAPMAK

Cezayir cephesinde ise umutlar oldukça taze. Belçika gibi zorlu bir rakip ile turnuvaya başlayacak olsalar da Vahid Halilhodzic'in kadrosunda onu endişelendirecek bir sakatlık yok. Üstelik 23 kişilik ekibinde Faouzi Ghoulam, Saphir Tader ve Nabil Bentaleb gibi Avrupa'nın büyük liglerinde forma giyen tecrübeli isimlere sahip.

Kuzey Afrika temsilcisi, Belçika'ya karşı sürpriz yapmak istiyor. Gruptan çıkma şansları da oldukça yüksek.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Belçika İyi Başlamak İstiyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement